SON DAKİKA
Hava Durumu

Pique nikah masasına oturuyor

İki çocuğunun annesi Shakira'yı, üniversite öğrencisi Clara Chia Marti ile aldattığına yönelik haberlerle gündeme gelen Gerard Pique, verdiği bir röportajda evlilik yolunda adım atacağını ve toplum önündeki imajının umurunda olmadığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2023 08:35
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2023 08:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Pique nikah masasına oturuyor

Barcelona'nın eski futbolcusu Gerard Pique, yıllarca büyük aşk yaşadığı ünlü şarkıcı Shakira ile yollarını olaylı bir şekilde ayırmış, hemen ardından "ihanet" iddiaları gündeme bomba gibi oturmuş. 

Pique, 23 yaşındaki üniversite öğrencisi Clara Chia Marti ile nikah masasına oturacağını açıkladı. 

Pique, Shakira'ya ihanet ettiği kız arkadaşıyla nikah masasına oturuyor - Resim: 2

İki çocuğunun annesi Shakira ile 11 yıllık birlikteliğini bitiren Pique, İspanyol El Pais gazetesine verdiği röportajda, "Her ebeveynin çocukları için en iyisini yapma sorumluluğu vardır. Bu, onları korumakla ilgilidir. Ben de buna odaklandım ve bir baba olarak işim bu" dedi. Hayatında "istediği şeyi yaptığı" konusunda ısrar eden eski futbolcu, "Öldüğüm gün arkama baktığımda, umuyorum ki istediğim her şeyi yapmış olacağım" ifadelerini kullandı. 

Pique, Shakira'ya ihanet ettiği kız arkadaşıyla nikah masasına oturuyor - Resim: 3

"İMAJIMI TEMİZLEMEK İÇİN PARA HARCAMAYACAĞIM"

"Kendime karşı dürüst olmak istiyorum. İmajımı temizlemek için para harcamayacağım" diyen Pique, kamuoyundaki olumsuz imajı konusunda endişe duymadığını söyledi. Pique, "Onlar için endişelendiğim ve sevdiğim insanlar beni tanıyan insanlardır. Diğerleri umurumda değil. Enerjimi bu insanlarla birlikte olmaya ve onlara sahip olduklarımı vermeye yönlendiriyorum. Çok mutluyum. Hayatımda bazı değişiklikler oldu ama ben mutluluğumu nasıl koruyacağımı bildim" diye ekledi.

Pique, çocuklarının annesi Shakira ilgili sorulara cevap vermeyi ise "bu konuda konuşmayı canının istemediğini" gerekçesiyle reddetti.

NİKAH MASASINA OTURUYOR 

Öte yandan Pique, sevgilisi Clara Chia Marti ile evlenme hazırlığı yapıyor. Pique'nin, düğün törenini sevgilisinin arzusuna göre yapma konusunda ona çoktan söz verdiği öğrenildi.

Pique ile yaklaşık 9 aydır aşk yaşayan Clara Chia'nın da gösterişten uzak, sade ve küçük bir düğün töreni istediği öne sürüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.