SON DAKİKA
Hava Durumu

Şevval Şahin: Diksiyon dersi alabilirim

Son dönemde magazin gündeminin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Türkçesi ve kullandığı İngilizce kelimeler nedeniyle bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirilen Şahin, "Konuşma tarzım böyle, bilerek yaptığım bir şey değil ama ileride diksiyon dersi alabilirim" dedi

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2022 14:49
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2022 14:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Şevval Şahin: Diksiyon dersi alabilirim

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Şevval Şahin, dün akşam arkadaş grubu ile Bebek'teydi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Şahin, "Arkadaşlarımın sergisi var, onları gezip sonrasındaki partiye katılacağım." ifadelerini kullandı.

"ÇOK FAZLA PLAN YAPMIYORUM"

Yaz planlarından bahseden ünlü model, "Yazın genelde çoğu zaman Bodrum'da oluyorum. Birkaç günlüğüne yurt dışına gidebilirim, onun dışında biraz spontaneyim çok fazla plan yapmıyorum. dedi.

"KONUŞMA TARZIM BÖYLE, BİLEREK YAPMIYORUM"

Türkçesi zaman zaman sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirilen ve takipçilerinin "Türkçe kursuna git." diye tavsiye verdiği Şahin, "Konuşma tarzım böyle, bilerek yaptığım bir şey değil. Diksiyon dersi almadım, ileride alabilirim. Beni beğenen böyle beğeniyor." dedi.

22 yaşındaki model, ayrıca gazetecilerin "Oyunculuk yapmayı düşünüyor musunuz?" şeklindeki sorusuna ise "Bakalım, olabilir. Kısmet... Valla güzel bir proje olursa neden olmasın." yanıtını verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.