SON DAKİKA
Hava Durumu

Shakira'dan 'intikam' şarkısı geliyor

Futbolcu Gerard Pique ile 12 yıllık birlikteliğini sonlandıran ünlü şarkıcı Shakira, eski eşi Pique'yi ve yeni sevgilisini hedef aldığı düşünülen yeni şarkısıyla gündeme geldi.

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2023 11:29
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2023 11:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Shakira'dan 'intikam' şarkısı geliyor

Ünlü şarkıcı Shakira ve Barcelona futbol takımında oynayan İspanyol yıldız Gerard Pique 12 yıllık beraberliklerini sonlandırarak uzun süre gündem olmuştu.

Son olarak, Pique’nin yeni sevgilisi Clara Chia Marti’nin çift henüz ayrılmadan önce evlerine girdiğini gösteren video çok konuşulmuştu.

Shakira'dan 'intikam' şarkısı geliyor: Sana geri dönmeyeceğim, benim için ağlama - 2

ESKİ EŞİNİ HEDEF ALDI

Video görüntülerinin ardından ‘yıkıldığı’ iddia edilen Grammy ödüll şarkıcı, yeni bir şarkı bir hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Arjantinli DJ Bizarrap ile çalışan Kolombiyalı şarkıcının, yeni şarkısında Gerard Piqué'yi ve yeni sevgilisini hedef aldığı düşünülüyor.

Shakira'dan 'intikam' şarkısı geliyor: Sana geri dönmeyeceğim, benim için ağlama - 3

"BENİM İÇİN AĞLAMA"

Shakira’nın hayranları şarkı sözlerindeki “Sana geri dönmeyeceğim, benim için ağlama ya da bana yalvarma/ Seni eleştirmelerinin benim hatam olmadığını anladım/Sadece ben müzik yapıyorum, bu seni rahatsız ediyorsa üzgünüm” ifadelerinin Pique’yi işaret ettiğini düşünüyor.

Shakira'dan 'intikam' şarkısı geliyor: Sana geri dönmeyeceğim, benim için ağlama - 4

"KADINLAR ARTIK AĞLAMIYOR"

Şarkı sözlerinde geçen “Beni kırdığını düşünüyorsun ama beni daha güçlü yaptın/ Kadınlar artık ağlamıyor, bunu kazanca dönüştürüyor” ifadeleri de sosyal medyada oldukça dikkat çekti.

Shakira'dan 'intikam' şarkısı geliyor: Sana geri dönmeyeceğim, benim için ağlama - 5

YENİ SEVGİLİSİNE DE GÖNDERME YAPTI

45 yaşındaki şarkıcının sözlerinde geçen “Yedeğim olduğu varsayılan kişiyle sana iyi şanslar dilerim/ Sana ne olduğunu bilmiyorum bile/ O kadar tuhafsın ki seni tanıyamıyorum bile/ Ben iki tane 22’lik kıza değerim. Bir Ferrari’yi bir Twingo ile takas ettin. Bir Rolex’i bir Casio ile takas ettin" sözleriyle de Pique’nin yeni sevgilisi Clara Chia Marti’ye gönderme yaptığı düşünülüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.