SON DAKİKA
Hava Durumu

Shakira ile Lewis Hamilton aşk mı yaşıyor?

İki çocuğunun babası Pique ile 11 yıllık ilişkisi ihanete uğraması nedeniyle biten Kolombiyalı şarkıcı Shakira, İngiliz F1 pilotu Lewis Hamilton ile yakınlaştı. İkilinin birden fazla kez birlikte görüntülenmesi, aşk iddialarını güçlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2023 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2023 15:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Shakira ile Lewis Hamilton aşk mı yaşıyor?

Ünlü şarkıcı Shakira ve Formula 1 yarışçısı Lewis Hamilton arasında aşk mı başladı. İkilinin hafta sonu Barcelona'da yapılan F1 yarışının ardından birkaç arkadaşıyla birlikte akşam yemeğinde görülmesi, ilişki söylentilerini güçlendirdi.

SHAKIRA'YA SARILDI

38 yaşındaki Lewis'in ikinci olduğu yarış sonrası, aralarında Sudan asıllı Kanadalı şarkıcı Şair Mustafa, Fai Khadra ve tabii Kolombiyalı şarkıcı Shakira ile birlikte yemeğe gittiği öğrenildi. Şair Mustafa'nın Instagram hikayesi olarak paylaştığı fotoğrafta, Hamilton'ın kolunu Shakira'nın beline dolaması gözlerden kaçmadı.

İki çocuk annesi Shakira ve İngiliz sporcu Hamilton arasındaki aşk söylentisi geçen ay Miami'deki Grand Prix'te başladı. İkili, arkadaşlarıyla birlikte bir teknede görüntülendi.

46 yaşındaki Shakira ile 36 yaşındaki Pique'nin 11 yıllık ilişkisi, eski futbolcunun 23 yaşındaki sevgilisi Clara Chia ile birlikteliği nedeniyle bitmişti. İlişkinin Pique'nin ihaneti sebebiyle bitmesi, magazin gündemine damga vurmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.