SON DAKİKA
Hava Durumu

Show TV'nin yeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nin tanıtım videosu gündem oldu

Yeni başlayacak 'Kızılcık Şerbeti' dizisinin fragmanındaki birbirine zıt iki aile arasındaki 'başörtüsü' sahnesi sosyal medyada gündem oldu.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2022 16:22
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2022 16:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Show TV'nin yeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nin tanıtım videosu gündem oldu

Show TV'de başlayacak Kızılcık Şerbeti dizisinin yayınlanan fragmanındaki başörtüsüyle ilgili görüntüler dikkat çekti. Fragmanda, başörtülü ve başı açık iki kadının tartışması yer aldı. Kadınların birbirlerine "Medeniyet düşmanı, özgürlük düşmanı ve faşist" gibi ithamlarda bulunduğu görüldü. 

Bir sahnede başörtülü bir kadın başka bir kadına çarpması sonucu, “Bunlar da her yerde” sözüyle karşılaşıyor. Bununla birlikte yine başörtülü bir kadınla başka bir kadının tartışmasında, "Medeniyet düşmanı, özgürlük düşmanı ve faşist"  ifadeleri yer aldı. O fragmana sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi.

İki farklı aileyi yansıtıyor

Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın başrollerde oynadığı dizide, farklı kültürlere sahip iki ailenin çocukları Doğa (Sıla Türkoğlu) ve Fatih’in (Doğukan Güngör), yıldırım nikahıyla evlenmesiyle yaşanan çarpıcı olayları konu alınıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.