SON DAKİKA
Hava Durumu

The Sopranos'un Türkiye uyarlaması geliyor: Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci

Aile dizisi başrolleri belli oldu. HBO’nun The Sopranos adlı klasik yapımından Türk televizyonlarına adapte edilecek yapımda Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci yeniden bir araya geliyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2022 08:47
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2022 08:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
The Sopranos'un Türkiye uyarlaması geliyor: Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci

Aile dizisi için başroller açıklandı. The Sopranos Türkiye uyarlaması, Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci ikilisini yeniden buluşturmaya hazırlanıyor.

1999 – 2007 yılları arasında HBO’da yayınlanan The Sopranos, bir dönemin en çok ses getiren drama ve suç yapımlarından birisi olmuştu. New Jersey’nin yerel çetelerinden yükselişe geçen Tony Soprano’nun aile ve suç hayatını konu alan yapımda James Gandolfini, Lorraine Bracco, Edie Falco, Michael Imperioli ve Steven Van Zandt gibi isimler yer almış; dizi toplam 21 Primetime Emmys kazanmıştı.

Dizi daha sonra Altındağlı adıyla Şafak Sezer’in başrolünde olduğu bir uyarlamayla Türkiye’ye de adapte edilmişti. Şimdi ise Ay Yapım, yeni bir The Sopranos adaptasyonu için çalışmalarını sürdürüyor.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Aile adlı dizinin başrolleri Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci olarak belirlendi.

The Sopranos Uyarlaması “Aile” Dizisi için Detaylar Belli Oluyor

Kıvanç Tatlıtuğ geçen günlerde Gülseren Budayıcıoğlu uyarlaması Kral Kaybederse dizisinden ayrılmıştı. Şimdi ise ünlü oyuncunun yeni projesi ortaya çıkmış oldu. The Sopranos dizisinin Türkiye haklarını alan Ay Yapım, yıldız oyuncuyu kadroya katmayı başardı.

Show TV’de yayınlanacağı açıklanan dizide, Tatlıtuğ ile birlikte açıklanan bir diğer oyuncu ise Özge Özpirinçci oldu. İkili daha önce birlikte Netflix’te yayınlanan Into the Night’ın spin-off yapımı Yakamoz S-245’te birlikte oynamışlardı.

Yapımda Kıvanç Tatlıtuğ, kalabalık bir aileye sahip ve Volta isimli bir gece kulübünü işleten Aslan adlı karakteri canlandıracak. Özge Özpirinççi ise Aslan’ın psikoloğu Devin rolünü canlandıracak. Bu durumda Tatlıtuğ, The Sopranos’tan Tony Soprano karakterine karşılık gelirken Özpirinççi de Doktor Jennifer Melfi rolünün Türkiye uyarlamasında izleyicilerin karşısına çıkacak.

Bir süredir hazırlıklarına ara verilmiş olan dizide, bu hafta itibarıyla çalışmalar yeniden başlıyor.

Dizinin yönetmenliğini Bizim için Şampiyon, Çarpışma, Aşk 101 ve Kara Para Aşk ile adından söz ettiren Ahmet Katıksız üstlenecek. Yapımın senaryosu ise daha önce İlk ve Son, Söz ve Maraşlı’nın senaristi Hakan Bonomo imzasını taşıyacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.