SON DAKİKA
Hava Durumu

Ünlü milyarder Jeff Bezos, Lauren Sanchez ile nişanlandı

Amazon'un kurucusu Jeff Bezos, 2019'dan beri birlikte olduğu Lauren Sanchez ile nişanlandı. Ünlü milyarderin, 500 milyon dolarlık süper yatında Sanchez'e evlenme teklif ettiği söyleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2023 07:09
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2023 07:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Ünlü milyarder Jeff Bezos, Lauren Sanchez ile nişanlandı

Milyon dolarlık yatıyla Cannes Film Festivali için Fransa’nın güneyinde bulunan Jeff Bezos ve sevgilisi Lauren Sanchez’den evlilik için ilk adım geldi.

Amazon’un kurucusu olan ve dünyanın en zengin insanları listesinden düşmeyen Jeff Bezos ile 2019’dan beri birliktelik yaşayan eski televizyon sunucusu ve oyuncusu Lauren Sanchez’in kalp şeklinde büyük bir yüzük takması dikkat çekti. The Times’ın haberine göre; çiftin, artık evlilik için adımlar attıkları konuşuluyor.

Çiftin, bu özel anlarının ise Bezos’un daha önce manşetlere yansıyan ve hatta yapımıyla Hollanda’yı ayağa kaldıran, Koru ismini verdiği yatta gerçekleştiği belirtiliyor. Hollanda’da yapılan 70 metrelik mega yatın geçmesi için Rotterdam’da tarihi bir köprünün yıkılacağı açıklanmış ve bu durum sert tepkilerle karşılanınca firma geri adım atmak zorunda kalmıştı.

Bezos ve Sanchez, Bezos’un 25 yıllık eşi MacKenzie Scott’tan boşanmasının ardından 2019’da ilişkilerini kamuoyuna açıklamıştı. O zamandan beri Bezos ve Sanchez sık sık kırmızı halı etkinliklerinde ve pek çok davette birlikte görülüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.