SON DAKİKA
Hava Durumu

Wanda Naraeski eşi Maxi Lopez’e mesaj attı

Geçtiğimiz günlerde Mauro Icardi’den ayrıldığını açıklayan Wanda Nara ayrılığın ardından eski eşi Maxi Lopez’i sosyal medya hesabından takip etmişti. Wanda Nara, sosyal medya üzerinden Maxi Lopez’e mesaj gönderdi.

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2022 14:36
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2022 14:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Wanda Naraeski eşi Maxi Lopez’e mesaj attı

Galatasaray’ın bu sene Paris Saint-Germain’den kiraladığı dünyaca ünlü Arjantinli golcü Mauro Icardi’nin eşi Wanda Nara, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ayrıldıklarını açıklamıştı.

Aynı zamanda Icardi’nin menajeri de olan Arjantinli model, “Bu anı yaşamak benim için çok acı verici. Ancak, maruz kaldığım şeyler ve medyanın spekülasyonları nedeniyle fazla detay vermek istemiyorum” sözlerini kullanmıştı.

Mauro Icardi ise geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımında, “Sen benden 1000 kat daha zehirlisin Wanda” diyerek bir anket paylaştı. Icardi ankette Wanda Nara’nın kendisini aradığı görselini paylaşarak “Açayım mı, açmayayım mı” diye takipçilerine sordu. Öte yandan tüm bu paylaşımlarının ardından Mauro Icardi, Wanda Nara’ya, “Seni seviyorum zehirli” yazılı bir paylaşım yaptı.

MAXİ LOPEZ’E TEBRİK MESAJI

Eski eşi Maxi Lopez’i ınstagram üzerinden takibe başlayan Wanda Nara, sevgilisinin hamile olduğunu açıklayan eski eşi Maxi Lopez’i tebrik etti. Wanda Nara sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Tebrikler! Aile genişliyor” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.