SON DAKİKA
Hava Durumu

AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç: Gençler hep önceliğimiz oldu

AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, “AK Parti olarak geçmişten bugüne büyük bir gençlik hikâyesi yazdık, bu hikâye yarınlarda da devam edecek. Gençler hep önceliğimiz oldu. AK Parti olarak dün de gençtik, bugün de genciz, yarın da genç olacağız” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2022 14:37
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2022 14:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç: Gençler hep önceliğimiz oldu

AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, Nilüfer’in Kızılcıklı, Kayapa ve Güngören Mahallelerinde esnafı gezerek sohbet ederken, muhtarları ziyaretinde de mahallelerinin sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Hasta ziyaretlerinde bulunan ve mahalleli çocuklarla sohbet eden Milletvekili Ahmet Kılıç, son olarak AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan ve TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu’nun da iştirak ettiği Nilüfer’deki gençlik buluşmasına katıldı.

Gençlik buluşmasına gençlere hitap eden AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, “AK Parti olarak geçmişten bugüne bir gençlik hikâyesi yazdık, bu hikâye yarınlarda da devam edecek. Liderimiz, Cumhurbaşkamız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önemli bir cümlesi aslında tarihe not düştü.  Liderimiz, ‘Siyasette gençlere yer vermesini bilmek ustalığın şikârındandır’ dedi ve o gün, bu gündür AK Parti olarak tarihimizi hep gençlerle yazdık.  2000’li yıllarda ülkenin son derece kötü günlerini akşam haberlerde gören, televizyonların haber kanallarında seyreden genç kardeşlerimiz oylarını AK Parti’ye verdi ve iktidara getirdi. Gençler hep önceliğimiz oldu. AK Parti olarak dünde gençtik, bugünde genciz inşallah yarınlarda da gençlerimizin destekleriyle daha iyi işleri yapacağız.  Bu konuda en küçük bir şüphemiz yok. Sizden iletilen her şeyi dikkate alıyoruz. Eskiden başka ülkelerin liderlerinin, gençlerinin başarı hikâyelerini okurduk ama artık kendi başarı hikâyelerimizi okuyoruz” diye konuştu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.