SON DAKİKA
Hava Durumu

Bakan Koca'dan Mansur Yavaş'a: Cevabınızın 14 Mayıs akşamı gibi olmamasını temenni ederim

Sağlık Bakanı Koca, ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın paylaşımını alıntılayarak, SMA taramalarına ilişkin bir dizi soru yöneltti. Bakan Koca, "Sayın Yavaş, ben bu soruların hepsinin cevabını biliyorum. Sizin cevap vermenizi bekleyeceğim. Cevabınızın 14 Mayıs akşamı milletimizin huzurunda yaptığınız açıklamalar gibi olmamasını temenni ederim" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2023 07:49
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2023 07:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Bakan Koca'dan Mansur Yavaş'a: Cevabınızın 14 Mayıs akşamı gibi olmamasını temenni ederim

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın paylaşımını alıntılayarak, "Hiç yeni doğan SMA taraması yaptınız mı? Yaptıysanız Bakanlığa bildirdiniz mi? Tespit ettiğiniz vaka var mı? Varsa kanuni ve insani bir zorunluluk olarak Bakanlığımıza bildirdiniz mi? Sayın Yavaş, ben bu soruların hepsinin cevabını biliyorum. Sizin cevap vermenizi bekleyeceğim. Cevabınızın 14 Mayıs akşamı milletimizin huzurunda yaptığınız açıklamalar gibi olmamasını temenni ederim" ifadelerini kullandı.

Bakan Koca sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, Yavaş'ın "Sayın Bakan, bildiğiniz gibi Türkiye'de bir ilke imza atarak 27 Şubat 2021 tarihinde ücretsiz SMA testini yapmaya başladık. Aralık 2021 tarihinde ise Sağlık Bakanlığı uygulamaya başladı. Bakanlıklarımıza örnek olmanın gururunu yaşıyoruz" paylaşımına alıntılama yaparak yanıt verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.