SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'dan staj mağdurlarına destek

CHP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Engin Altay, staj mağdurlarına destek verdi.

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2023 15:03
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2023 15:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'dan staj mağdurlarına destek

CHP'li Engin Altay bugün TBMM'de düzenlediği basın toplantısında yaptığı konuşmasının bir bölümünü Staj Mağdurları'na ayırdı ve şu ifadeleri kullandı:

"Erdoğan, nur topu gibi bir meselemiz daha var. EYT’yi hadi hallolur atık diyoruz, gecikmeli de olsa. Bir de ne var? EST. Artık bunu konuşacağız. Emeklilikle Staja Takılanlar. Bu kitle de çok büyük ve etkili bir kitle ve onların da hakları. Sayın Bakan işte bu devlette çalıştılar da devlet kaçak işçi mi çalıştırdı şudur budur. Bunlara gerek yok kardeşim. Bu bir haktır, bir hak talebidir ve EST meselesini yani kamuoyunun genel olarak bildiği haliyle Staj Mağdurlarının meselesini de paşa paşa çözeceğiz. Buradan hiç geriye dönüş yok.

ERDOĞAN'A SESLENDİ
Tıpkı Erdoğan şöyle yapacak: EYT’de yaptı ya. "Olmaz yan gel yat olmaz 2 maaş asla olmaz" dedi. Sonra paşa paşa bu noktaya geldi. Erdoğan EST konusunda da paşa paşa mı desem tıpış tıpış mı desem bu noktaya geleceksin. EYT tamam değil ama en azından artık buradan da cayamazlar diye düşünüyorum. Artık önümüzdeki günlerde, haftalarda Erdoğan yeni bir gündemin oldu nur topu gibi: EST. Bunlar da tıpkı EYT’liler gibi örgütlüler, organizeler ve haklarını arıyorlar. Ver, ver ki bak aday olucam diyorsun seçim geldi. Ver belki sana oy verirler. Verirler vermezler bilmem. Ben isterim ki hepsi bize oy versin. Ama sana da verebilirler. EST’yi de hallet lütfen ve artık EYT’lilerin de sabrını daha fazla taşırma."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.