SON DAKİKA
Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Küresel krizleri fırsata çevirdik

Amasya Badal Tüneli Açılış Töreni'ne Beştepe'den canlı bağlantıyla katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Geçmişte kendi krizlerinde boğulan bir ülkeyken, şimdi küresel krizleri fırsata çeviren bir ülke olarak gıpta ile takip ediliyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2023 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2023 15:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Küresel krizleri fırsata çevirdik

Eğitimden sağlığa, güvenlikten adalete, ulaştırmadan enerjiye, tarımsan spora tüm başlıklarla gerçekleştirilen atılımların özellikle meyvelerini her alanda toplamaya başladıklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İnsanlarımız fikri ve bedeni çabalarının, kabiliyetlerinin, imkanlarının karşılığını almak için başka yerlere gitmek mecburiyetinde kalmıyor. Artık her vatandaşımız yaşadığı yerde girişimi ve emeğiyle kendi düzenini kurabiliyor. Kendi hayalini gerçekleştirebiliyor. Geleceğine umutla bakabiliyor. Karayoluyla, hava yoluyla, demir yoluyla ulaşımın tüm sektörlerinde ülkemizin altyapı ihtiyacını önemli oranda tamamlamış olmanın mutluluğu içindeyiz. Halen devam eden yatırımları da sür'atle bitirerek kaynaklarımızı çağın önümüze çıkardığı fırsatları değerlendirmek için daha etkin şekilde kullanabilme imkanına kavuşacağız” diye konuştu.

Cumhuriyetin 100. yılına daha büyük umutlar ve daha büyük hedeflerle girdiklerini vurgulayan Erdoğan, “Geçmişte kendi krizlerine boğulup kalan bir ülkeydik. Şimdi küresel krizleri fırsata dönüştürebilen bir ülke olarak gıptayla takip ediliyoruz. Bu sürecin en kritik noktasında ülkemizi yeni bir vizyona yeni hedeflere kavuşturmanın eşiğindeyiz. İnşallah pek çok büyük projemizin yatırımımızın emeğimizin hayırlı neticelerini alacağımız 2023'ü tarihe şanla, şerefle, gururla kaydedeceğiz. Rabbimizin yardımı ve milletimizin desteğiyle bunu da başaracağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

Açılışta konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ise çift tüplü olarak hizmet veren Badal Tüneli projesinin bağlantı yollarıyla birlikte toplam uzunluğunun 4,5 kilometreye ulaştığını söyledi.

Açılışa, Amasya Valisi Mustafa Masatlı, AK Parti Amasya milletvekilleri M. Levent Karahocagil, Hasan Çilez, diğer yetkililer ve vatandaşlar da katıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.