SON DAKİKA
Hava Durumu

Devlet Bahçeli: EYT'li kardeşlerimize deva olacağız

MHP lideri Bahçeli Elazığ'da, " Her insanımızın elinden tutacağız. EYT, sözleşme çilesi yaşayan kardeşlerimize deva olacağız." diyerek, "Enflasyon çıktığı gibi inecektir." açıklamasında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2022 12:41
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2022 12:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Devlet Bahçeli: EYT'li kardeşlerimize deva olacağız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Kötü niyetli hiç kimse boş hayale kapılmasın, boşuna heves etmesin. Çünkü Cumhur İttifakı alayına birden göğüs germeye ve kirli oyunlarını birer birer bozmaya muktedirdir" dedi.

Bahçeli, partisince Elazığ'daki İstasyon Meydanı'nda, "2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net" temalı açık hava toplantıları kapsamında gerçekleştirdiği mitingde yaptığı konuşmada, kentte bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

EYT MESAJI

Sosyal ve ekonomik sorunların hepsi bitecektir. İşsizliği yeneceğiz. Yoksulluğun tıpkı terör gibi kökünü kurutacağız. Her insanımızın elinden tutacağız. EYT, sözleşme çilesi yaşayan kardeşlerimize deva olacağız. Bunların hepsini Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin imkanlarıyla yapacağız.

ENFLASYON MESAJI

Bilinmelidir ki bu devlet icazetle kurulmamıştır. Biz büyük bir davanın mensuplarıyız. Bu topraklara vatanım diyen, bu bayrak benim diyen herkese gönlümüz açıktır. Günlük hayatın zorluklarının farkındayız. Enflasyon çıktığı gibi inecektir. Bugün az yiyen yarın çok yiyecektir. Bizim başka coğrafyada gelecek arayışımız yoktur. Milli birliğimiz yara alırsa bunun geriye dönüşü mümkün değildir. Türk milleti yapay yayılımlara fırsat vermeyerek tarihi beraberliğini sonsuza kadar sürdürecektir. "

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.