SON DAKİKA
Hava Durumu

Gültekin Uysal’dan Ümit Özdağ’a: Umarım sahte kabadayılık için İçişleri Bakanlığı yerine şaşırıp Demokrat Parti’yi hedef almamışsınızdır!

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, "DP Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın Afgan ev sahibi, 'Afganistan’dan akrabam gelecek' diyerek evden çıkartmış. Konu ile ilgilenmezsen, Afgan’dan ev kiralarsan çıkarırlar." diyen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a yanıt verdi.

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2022 16:10
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2022 16:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Gültekin Uysal’dan Ümit Özdağ’a: Umarım sahte kabadayılık için İçişleri Bakanlığı yerine şaşırıp Demokrat Parti’yi hedef almamışsınızdır!

Uysal Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Yarın yurdumuzdan da çıkarmaya çalışacaklar! Umarım sahte kabadayılık için İçişleri Bakanlığı yerine şaşırıp Demokrat Parti’yi hedef almamışsınızdır! Öncelikle ‘bir darbecinin çocuğu’ olarak Demokrat Parti’nin çocukken sizin ruhunuzda açtığı yarayı anlayabiliyorum. Ayrıca sizin partinizi peydahlayanlar olmadan ‘Suriyeli sığınmacılar / geçici koruma statüsündekiler’ meselesinde DP olarak Türk siyasetinde ilk defa bir ‘Göç Politikaları Başkanlığı’nı oluşturduğumuzu ve bu mesele ile  ilgili yine ilk defa siyasi / toplumsal farkındalığı artırmak için faaliyet yürüten Sayın İlay Aksoy’un ilgili genel başkan yardımcısı olduğunu en iyi siz bilirsiniz!" ifadesini kullandı. 

Uysal şunları kaydetti:

Türk vatandaşlığı satılamaz!Şam rejimi ile diplomatik görüşmelere başlanmalı!AKP’nin yanlış üstü Suriye politikasının bir ‘PKK devletinin’ kurulmasına imkan verdiğini ve yüzyıllardır sıcak denizlere inme hayali olan Rusya’nın Suriye’de kalıcı / komşu bir güç haline geldiğiniHer geçen saniye, dakika, saat, gün, hafta, ay, yıl Suriyeli sığınmacılar sorununun demografide, ekonomide, toplumsal ve siyasi hayatta derin ve geri döndürülemez sonuçlar ürettiği gerçeğinden hareketle Suriyelilerin Suriye’ye entegre edilmesi için acil politika değişikliğine gidilmesi gerektiğini hem şahsi hem kurumsal olarak ifade ettik!

Tüm bu söz, politika ve faaliyetlerimiz ortadayken sataşmanızı anlıyorum. Son olarak sizin yerinizde olsan DP mevzu bahsi olunca boynumu büker mahcubiyet içerisinde, sessizce kenarda görmesinler diye otururum!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.