SON DAKİKA
Hava Durumu

Mehmet Ali Çelebi'den Sinan Oğan'a: Milli Cepheye hoş geldiniz

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini açıklayan Sinan Oğan'a, AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'den destek geldi. Çelebi, "Milli Cepheye hoş geldiniz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2023 09:45
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2023 09:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Mehmet Ali Çelebi'den Sinan Oğan'a: Milli Cepheye hoş geldiniz

Günlerdir ikinci turda izleyeceği tutum merak konusu olan ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Oğan, dün Cumhur İttifakı'nın adayı Erdoğan'ı desteklediğini açıklamıştı. Oğan, "Her iki aday ile görüşmelerimiz devlet adamı ve karşılıklı nezaketle gerçekleşmiştir.  Bu müzakere ve istişareler tabandan gelen mesajlar neticesinde seçimlerin ikinci turunda Cumhur İttifakı adayı sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğimizi beyan ediyorum. Bize oy veren seçmenleri de sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklemelerini talep ediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Açıklamanın ardından Oğan'a, AK Parti'ye geçmesi tartışma konusu olan Mehmet Ali Çelebi'den destek geldi. Sosyal medya hesabından bir video paylaşan Çelebi, "Sn.Sinan Oğan neden Cumhur, neden Erdoğan dedi? Milli Cepheye hoşgeldiniz Sinan Oğan" notunu düştü.

Çelebi, milletvekili seçildiği CHP'den Memleket Partisi'ne, oradan da AKP'ye geçmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.