SON DAKİKA
Hava Durumu

Muharrem İnce’den ‘montaj’ tepkisi: Bu işlerin kazananı olmaz

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Maalesef siyaset dünyamız; FETÖ ve PKK ile örtülü işbirliği ile hazırlanan kumpaslarla, yalan, iftira ve montajlarla kirletilmiştir. Bu işlerin kazananı olmaz, kaybedeni de biz değiliz” ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2023 07:49
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2023 07:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Muharrem İnce’den ‘montaj’ tepkisi: Bu işlerin kazananı olmaz

Cumhurbaşkanlığı seçimi için 100 bin imza toplayarak aday olan ancak sandık başına gitmeye sayılı günler kala adaylıktan çekilen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlara gündem olmaya devam ediyor.

Dün yaptığı paylaşımda hastaneden bir fotoğrafını paylaşan ve Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceğine yönelik çıkan iddiaları yalanlayan İnce, “Bugünü hastanede siyasetin dışındaki bir gündemle geçirdim. Hakkımda bazı söylentiler çıkarıldığını duyuyorum. Tümü gerçek dışıdır. Arayıp geçmiş olsun dileklerini ileten bütün dostlarıma teşekkür ederim” ifadelerini kullanmıştı.

‘KAZANANI OLMAZ, KAYBEDENİ DE BİZ DEĞİLİZ’

Memleket Partisi lideri İnce, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda daha bulundu. İnce, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

”Siyaset topluma liderlik etmek, yanlışları düzeltmek, toplumu daha iyisine yönlendirmek için yapılır/yapılmalıdır. Maalesef siyaset dünyamız; FETÖ ve PKK ile örtülü işbirliği ile hazırlanan kumpaslarla, yalan, iftira ve montajlarla kirletilmiştir. Bu işlerin kazananı olmaz, kaybedeni de biz değiliz.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.