SON DAKİKA
Hava Durumu

Tekin: Özel’i gerçekle yüzleştireceğiz!

MHP İl Başkanı Muhammet Tekin, İyi Partili Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel’in, Davut Aydın dönemine dair gerçeği yansıtmayan mali verilerle karalama kampanyasına kalkışmasını sert bir dille eleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2024 00:20
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2024 00:20
Kaynak: Bülten
Tekin: Özel’i gerçekle yüzleştireceğiz!

MHP Bursa İl Başkanı Muhammet Tekin, İyi Partili Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel’in önceki dönem başkanı Davut Aydın’a ve belediyenin mali durumuna yönelik iddialarına cevaben; “iftira ve karalama kampanyasına sessiz kalmayacaklarını” duyurdu.

Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel’in önceki dönem Belediye Başkanı MHP’li Davut Aydın’dan borçlu bir yerel yönetim devraldıklarına dair iddiası üzerine harekete geçen MHP il Başkanı Muhammet Tekin yazılı bir açıklama yaptı.

Tekin açıklamada “Yenişehir’i tarihi yatırımlarla buluşturan geçmiş dönem Belediye Başkanımız Davut Aydın’a yönelik iftira ve karalama kampanyasına sessiz kalmayacağız… Sosyal medyanın gelip geçici yapay beğenilerine ve popülaritesine kendisini kaptıran mevcut başkanı, yakın zamanda gerçeklerle yüzleştireceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

MAKAM CİDDİYETİ ÇAĞRISI

Bu arada Milliyetçi Hareket Partisi Bursa İl Başkanı Tekin açıklamasında şunları dile getirdi:

“Dünyada yaşamı durma noktasına getiren pandemi, devam eden savaşlar, ülkemizi yasa boğan asrın felaketi depremler ve buna bağlı olumsuz ekonomik gelişmelere rağmen hiçbir mazerete sığınmadan Yenişehir’i tarihi yatırımlarla buluşturan geçmiş dönem Belediye Başkanımız Davut Aydın’a yönelik iftira ve karalama kampanyasına sessiz kalmayacağız. Seçim sürecinin ardından her gün yalan ve yanlış açıklamalarla, ciddi bir itibarsızlaştırma çabasına giren mevcut başkanı temsil ettiği makama yakışır ciddiyete davet ediyoruz.

Sosyal medyanın gelip geçici yapay beğenilerine ve popülaritesine kendisini kaptıran mevcut başkanı, yakın zamanda gerçeklerle yüzleştireceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın.

TAMAMEN SİYASİ HIRS VE KİN

Sn. Davut Aydın, mütevazi kişiliği ve üretken belediyecilik anlayışıyla ardında; ulaşımdan, üst yapıya, spor, eğitim, sağlık ve sosyal belediyeciliğin örnek çalışmalarıyla her anlamda ve her alanda güçlü bir Yenişehir bırakmıştır. Sn. Davut Aydın, her zaman kıymetli hemşehrilerimizin emrinde, hizmetinde olmuş, emanetlerine sahip çıkmıştır.

Hesap kitap bilmeden, tamamen siyasi hırs ve kinle hareket ederek, mazeret ve mağduriyet edebiyatı yapan mevcut başkanın, yapacağı çalışmaları yakından takipçisi olacağımızı kamuoyu ile paylaşıyoruz.

Zaman, her zaman olduğu gibi herkes hakkında en adil kararı verecektir.”

Kaynak: Bülten

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.