SON DAKİKA
Hava Durumu

Yeni milletvekilleri için kayıt mesaisi devam ediyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) 28. Dönem milletvekili kayıtları devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2023 16:01
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2023 16:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Yeni milletvekilleri için kayıt mesaisi devam ediyor

28. Dönem milletvekili kayıtları TBMM Şeref Holü'nde yapılıyor. MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal TBMM Şeref Holü'ne gelerek kaydını yaptırdı. Konal gazetecilere 28. Dönem milletvekili olmanın kendisi için ayrıcalık olduğunu belirtti. Konal, şehir plancısı olarak deneyimlerini nasıl paylaşacağına ilişkin soruya, "Hem bölgesel hem Türkiye’de planlama üzerine büyük problemler var. Sayın Bakanlarımızla Genel Merkezimizin nezdinde projelerimizi ortaya koyacağız" yanıtını verdi.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri konusunda da Konal, "Sayın Cumhurbaşkanımızın seçimleri bizden daha önemli. Burada Giresun milletvekili olarak bulunuyorum ama Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanması için çalışıyoruz. Bu gece itibarıyla Giresun’da çalışmaya devam edeceğim" şeklinde konuştu.

MHP Niğde Milletvekili Cumali İnce ise Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Niğde'ye döneceklerini söyleyerek, 12 yıl sonra Niğde'de partilerinden milletvekili çıktığını aktardı. Sahalarda olduklarını ifade eden İnce, "Tarım alanında Meclis çalışmalarına katkı vereceğim" diye konuştu.

Eşi Sevim İnce de teşekkür ederek, vatana millete hayırlı olmasını diledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.