SON DAKİKA
Hava Durumu

Ay-yıldızlılar kupayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

Ampute Futbol Milli Takımı, 2022 Ampute Futbol Dünya Kupası finalinde Angola’yı 4-1 mağlup ederek şampiyonluğa ulaşırken, ay-yıldızlılar kupayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2022 23:46
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2022 23:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Ay-yıldızlılar kupayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

Türkiye’nin ev sahipliğinde düzenlenen 2022 Ampute Futbol Dünya Kupası finali Nef Stadyumu’nda yapıldı. Yaklaşık 15 bin Türk taraftar tribünlerde yerini alırken, karşılaşmayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da takip etti. Kıyasıya mücadeleye sahne olan maçın ikinci yarısında milliler üst üste bulduğu gollerle sahadan 4-1 galip ayrılarak şampiyonluğunu ilan etti. Mücadelenin bitiş düdüğüyle birlikte futbolcular ve teknik heyet şampiyonluk sevincini tribünlerle paylaştı. Dünya Kupası’nda 3. Olan Özbekistan ve 4. olan Haiti ödüllerini Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin de yer aldığı protokol tarafından aldı. Turnuvanın en iyi oyuncusu seçilen Ömer Güleryüz’e ödülünü Bakan Kasapoğlu verdi.



Kupayı Cumhurbaşkanı Erdoğan takdim etti
Final maçını izlemek için stadyuma gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ampute Futbol Milli Takımı’nı tek tek tebrik ederken, şampiyonluk kupasını ay-yıldızlılara takdim etti. Kupayı kaldıran futbolcular, büyük sevinç yaşarken, tribünler de yoğun alkışla destek verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.