SON DAKİKA
Hava Durumu

Eker, özel ambalajlarıyla 9. Eker I Run’da koşmaya davet ediyor

Her yıl yüzlerce koşucuyu Bursa'da buluşturan Eker I Run yaklaşıyor. 2 Ekim Pazar günü Bursa Eker Meydan’da "9. Eker I Run ile Ritmini Yakala" mottosuyla düzenlenecek organizasyon, farklı yaşlardan sporseverlerin sağlıklı yaşam ve yardımseverlik için koşmasını sağlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2022 11:50
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2022 11:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Eker, özel ambalajlarıyla 9. Eker I Run’da koşmaya davet ediyor

9. Eker I Run’da koşmak isteyenler için kayıt süreci devam ederken, etkinliğin heyecanı Eker Süt Ürünleri’nin sevilen ayranlarının ambalajlarına da yansıyor. Litrelik, tombul ve bardak ayranlarının ambalajlarını “9. Eker I Run ile Ritmini Yakala" başlığıyla tasarlanan görsellerle donatan Eker, her gün çok sayıda kişinin ziyaret ettiği marketlerin raflarında etkinlikle ilgili farkındalık yaratmayı amaçlıyor.

Ürünlerinin ambalajlarını birer iletişim aracı olarak kullanıyor

Geçmiş yıllarda olduğu gibi 9. Eker I Run’dan önce de ürünlerinin ambalajlarını birer iletişim aracı olarak kullanan Eker, binlerce kişiye dokunabildiği bu yöntemle hem sporculara hem de içindeki spor tutkusuyla harekete geçmek isteyenlere “Sağlıklı yaşam için gel bizimle koş” çağrısı yapıyor.

Profesyonel koşucuları, amatörleri, koşuya yeni başlayanları, daha önce hiç koşmamış kişileri ve minik sporseverleri ağırlayacak olan 9. Eker I Run kapsamında; 42K Maratonu, 15K, 5K ve 2K yarışlarının yanı sıra Minik Adımlar Koşusu ve Paten Yarışı da yapılacak. Eker I Run’ın fark yaratacağı bir diğer alan ise Yardımseverlik Koşusu olacak. Tüm dünyada sivil toplum kuruluşlarını desteklemek için kullanılan kaynak geliştirme yöntemlerinden biri olan Yardımseverlik Koşusu, Adım Adım oluşumunun iş birliği ile gerçekleşecek. 

Koşu tutkunları, 9. Eker I Run’a https://www.ekerkosu.com/ adresini ziyaret ederek kayıt olabiliyor.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.