SON DAKİKA
Hava Durumu

Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus için Brezilya iddiası!

Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktörü Jorge Jesus'un, Atletico Mineiro ile görüştüğü ve Brezilya'ya dönmek istediği iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2022 08:56
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2022 08:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus için Brezilya iddiası!

Sözcü gazetesinin haberine göre; Fenerbahçe'nin üzerindeki ölü toprağını atan, camiayı şampiyonluk rotasına sokan Jorge Jesus'la ilgili, ülkesi Portekiz'de çıkan bir haber keyifleri kaçırdı. Record gazetesi, tecrübeli teknik adamın Brezilya'ya dönmek istediğini öne sürdü. Bu gazete, Jesus'un Fenerbahçe'yle görüştüğünü doğrulayan ilk kaynaklardan biriydi. Haberde, sarı-lacivertlilerde mutlu olmayan Jorge Jesus'un yeniden Brezilya'da çalışmak istediği ve Brezilya'ya giderek Atletico Mineiro ile görüşmelerde bulunduğu ifade edildi.

Şampiyonluğa odaklandı

Buna karşın Fenerbahçe cephesi, Jorge Jesus'un mutsuz olduğu iddiasına karşı çıkıyor. Edinilen bilgilere göre lige verilen arada Brezilya'ya ailesiyle vakit geçirmek için giden ve İstanbul'a döndüğü belirtilen tecrübeli çalıştırıcının, sadece şampiyonluğa odaklandığı ifade ediliyor.

Portekizli çalıştırıcının, Ali Koç ile de ilişkisinin çok iyi olduğu vurgulanıyor. Ayrıca, Fenerbahçe'nin Jesus'u bırakmayı düşünmediği ve yeni sözleşme imzalamak için görüşüleceği kaydediliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.