SON DAKİKA
Hava Durumu

Mehmet Demirkol’dan “Terim” belgeseli eleştirisi: Tamamen zaman kaybı!

Gazeteci ve spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Netflix’te yayınlanan ve Fatih Terim’in kariyerini anlatan ‘Terim’ belgeseli için “Tamamen zaman kaybı” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2022 11:34
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2022 11:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Mehmet Demirkol’dan “Terim” belgeseli eleştirisi: Tamamen zaman kaybı!

Galatasaray’ın eski teknik direktörü Fatih Terim’in Netflix’te yayınlanan belgeseline dair spor dünyasından yorumlar yapılmaya devam ediliyor. Gazeteci ve spor yorumcusu Mehmet Demirkol, belgeseli izlemenin ‘Tamamen zaman kaybı’ olduğunu dile getirdi.

Socrates YouTube kanalındaki “Karşı Karşıya” programında belgesele değinen Demirkol, şu yorumu yaptı:

“Tamamen zaman kaybı. İşim olmasa bırakırdım. Şöyle bir durum var, bu bir belgesel değil. Fatih hoca bir mektup yazmış. Kendisini sevenlere, Galatasaraylılara, merak edenlere, Floransalılara bir mektup yazmış. ‘Adana’dan çıktım, Türk futbolunun en iyi teknik direktörü oldum. Floransa’da kahraman oldum. Ben de size böyle bir mektup yazıyorum demiş’ demiş. Ama bu 15 dakika da olabilirdi. Dört saat olmasına gerek yok. Bu bir belgesel değil, bu bir methiye. Güzelleme yani. Hatta methiye de denemez çünkü kendi kendisine yapıyor. Buna Divan Edebiyatı’nda ‘Fahriye’ deniliyor. Yani kendini güzelleme sanatı. Hoca kendisine bir güzelleme yazmış ve çekilmiş. Sakıncası var mı? Yok. Ama bu bir belgesel mi? Değil. Şiir olmuş bu. Neymar’ın belgeseline baktım, babasıyla kavgası bile var.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.