SON DAKİKA
Hava Durumu

Özhan Market sporun ve sporcunun yanında olmaya devam ediyor

Spora ve sporculara şimdiye kadar birçok organizasyonda desteğini gösteren Özhan Market, Dağyenice Ultra Maratonunda daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da yerini aldı.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2023 08:50
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2023 08:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Özhan Market sporun ve sporcunun yanında olmaya devam ediyor

Bursa'da düzenlenen Dağyenice Ultra Maratonu 20 ülkeden yaklaşık 2 bin sporcunun katılımı ile gerçekleşti. Özhan Marketler Zinciri'nin beslenme sponsoru olarak destek verdiği maratonda sporcular zorlu parkurlarda yarıştı.

Maratona her yıl olduğu gibi bu yıl da desteğini sürdüren Özhan Market, sporculara meyve, yiyecek ve içecek ikramında bulundu. Zorlu parkurlarda terleyen sporcular Özhan Market standındaki ikramlarla enerji topladı. Özhan Market, 100 km, 61 km, 33 km, 15 km ve 6 km koşularında, alanda bulunan beslenme noktalarında, yiyecek ve içecek ihtiyaçları temin ederek etkinlik alanındaki sporculara destek verdi.

Bulundukları desteklerle ilgili Özhan Marketler Zinciri Kurumsal İletişim Müdürü Ayşen Yılmaz, “Özhan Market olarak sporun ve sporcuların her daim yanındayız. Spora ve sporculara şimdiye kadar birçok organizasyonda desteğimizi göstermiştik. Sporu her platformda desteklemeye devam edeceğiz. Zorlu maratona katılan tüm sporcuları kutluyorum” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.