SON DAKİKA
Hava Durumu

WhatsApp'ta 'çevrimiçi' görünmemek mümkün olacak

Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, 'çevrimiçi' bilgisini gizlemek isteyen kullanıcılar için yeni özelliğini beta sürümüne ekledi.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2022 07:55
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2022 07:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
WhatsApp'ta 'çevrimiçi' görünmemek mümkün olacak

WhatsApp üzerinden profil fotoğrafı, durum ve son görülme gibi kısımlar kullanıcılar tarafından gizlenebiliyor, ancak 'çevrimiçi' olma bilgisi gizlenemiyordu. WhatsApp, çevrimiçi görünmemeyi mümkün kılan özelliği, beta sürümüne ekledi. Bu özellik sayesinde kullanıcılar, kendilerinin çevrimiçi durumlarını gizleyebilecek. 

Hayalet mod olarak da bilinen WhatsApp çevrimiçi gizleme özelliği, beta test kullanıcıları arasından bazı kişilere açıldı. Kullanıcılar, WhatsApp'a giriş yaptıklarında tamamen çevrimdışı görünmeyi veya yalnızca bazı kişilere online görünmeyi seçebiliyor. 

WABetaInfo'nun aktardığına göre; Android için WhatsApp'ın beta sürümleri olan 2.22.20.07 ve 2.22.20.9 güncellemelerinde 'çevrim içi gözükmeyi gizleme' özelliğinin gelmesi bekleniyor. 

WhatsApp uygulaması üzerinden 'gizlilik ayarları' bölümünde 'son görülme ve çevrimiçi' ifadesini görebilen kullanıcılar; son görülme bilgisini 'hiç kimse' olarak ayarlayıp, 'son görülme ile aynı' seçeneğini seçtikten sonra 'son görülme ve çevrimiçi' bilgilerini gizleyebilecek. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.