SON DAKİKA
Hava Durumu

AK Partili Kılıç'tan UİB'e ziyaret

AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, Uludağ İhracatçı Birlikleri’ni (UİB) ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2023 10:42
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2023 10:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
AK Partili Kılıç'tan UİB'e ziyaret

UİB Yönetim Kurulu Koordinatör Başkanı Baran Çelik ile makamında görüşen Milletvekili Ahmet Kılıç’a AK Parti Bursa İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Emin Kasapoğlu eşlik etti.

UİB Genel Sekreteri Mümin Karacakayalılar’ın da hazır bulunduğu ziyarette piyasalardaki dalgalanmalar, ülkelerin yaşadığı enerji sorunu ve Ukrayna-Rusya Savaşı sonrasında patlak veren doğalgaz temin problemi ele alındı.

Türkiye’nin, yaptığı doğalgaz rezerv çalışmaları sayesinde enerji krizini en az hasarla atlatacağını ifade eden Milletvekili Ahmet Kılıç, “Tüm dünyada yaşanan pandemi ve ekonomik krizden Türkiye pozitif olarak ayrışmaktadır. İstihdam, üretim ve ihracatta sürekli yükselmekte olan bir trendimiz var. Enflasyonu kontrol altına alarak, ülkemizi yatırım, istihdam, üretim, ihracat ve cari fazla yoluyla büyütme hedefimiz için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde çalışmaya devam edeceğiz. 36 milyar dolar seviyesinden aldığımız ihracat rakamlarını 250 milyar dolara çıkardığımız gibi bundan sonra da ihracatta büyük hedefler peşinde olacağız. Bursalı sanayici ve ihracatçılarımız bu süreçte son derece büyük işler başardılar. İnanıyorum ki bundan sonra da ihracatta Türkiye’nin kazandığı ivmeye Bursalı ihracatçılarımız katkı vermeye devam edecektir.  ” dedi.

UİB’in Türkiye’nin kalkınması adına üzerine düşen görevi yapmaya hazır olduğunu belirten UİB Yönetim Kurulu Koordinatör Başkanı Baran Çelik, Türkiye’nin her anlamda büyümeye gittiğini ve ihracat konusunda üst üste rekorlar tazelediğini de sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.