SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa’da sadaka kutusunu böyle çaldılar

Bursa’da ekmek fırınındaki sadaka kutusunu gözüne kestiren hırsızın içinde 300 lira olan kutuyu çalma anı güvenlik kameralarına yansıdı. Fırın sahibi, “Yazık günah, sadaka kutusuna kadar düştüyse demek işi zor. Allaha havale ediyorum” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2022 09:40
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2022 09:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Bursa’da sadaka kutusunu böyle çaldılar

Olay, merkez Yıldırım ilçesi Hacivat Mahallesinde bulunan bir ekmek fırınında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, fırıncının imalathanede olduğu fark eden hırsız, açık bulunan kapıdan önce içeri kolaçan etti. Daha sonra diğer kapıdan içire giren kişi, kasanın kenarında duran sadaka kutusunu alarak hızla gözden kayboldu.

İmalathaneden çıkan fırın sahibi sadaka kutusunu yerinde göremeyince güvenlik kameralarını inceledi. Sadaka kutusunun çalındığını gören Aydın Balkaya, ”Olay akşam 20.30 sıralarında meydana geldi. Biz arkada çalışırken imalathanede önce kapıdan içeri bakmış daha sonra gidip tekrar geri gelmiş. Kasanın yanında duran içerisinde 300 lira bulunan sadaka kutusunu çalarak kaçmış. Yazık günah sadaka kutusuna kadar düştüyse demek işi zor. Allaha havale ediyorum” dedi.

Olayla ilgili şikayette bulunacağını belirten Balkaya, zanlının bir an önce yakalanmasını istedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.