SON DAKİKA
Hava Durumu

Cemil Aydın: Çevrecilik milliyetçiliktir

Eski Osmangazi Belediye Meclis Üyesi Cemil Aydın, 15 Eylül Dünya Çöp Toplama Günü hakkında açıklamada bulundu. Aydın, "Ağaç diplerine bırakılan çöp torbaları ve atılan sigara izmaritleri hem kötü görüntüye, çevre kirliliğine sebep olmakta hem de ağaç köklerine zarar vermektedir. Ağaçların kuruma tehlikesi ile karşı karşıya kalması vatandaşlarımız tarafından kaygıyla karşılanmaktadır" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2023 10:50
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2023 15:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Cemil Aydın: Çevrecilik milliyetçiliktir

Eski Osmangazi Belediye Meclis Üyesi Cemil Aydın, 'Çevrecilik milliyetçiliktir' diyerek açıklamalarda bulundu. 

Cemil Aydın'ın açıklaması şöyle; 

Çöp toplama kutusu eksikliği el birliği ile giderilmelidir. Ağaç diplerine bırakılan çöp torbaları ve atılan sigara izmaritleri hem kötü görüntüye, çevre kirliliğine sebep olmakta hem de ağaç köklerine zarar vermektedir. Ağaçların kuruma tehlikesi ile karşı karşıya kalması vatandaşlarımız tarafından kaygıyla karşılanmaktadır. Bursa'nin bir çok ana arterinde ve ara caddelerinde bu olumsuz tabloya rastlanmaktadır. 

Büyükşehir ve İlçe belediye başkanliklari muhtarlıklar aracılığıyla apartman yönetimlerini bilgilendirmeye ve de netice itibariyle çöp konteynerlerini temin etmeye tarafların işbirliği ile başlamalıdır. Bu esnada vatandaşlarımız daha bilinçli davranarak çöplerini ağaç diblerine, gelişi güzel kaldırımlara birakmamalidir. Çevrecilik Milliyetçiliktir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.