SON DAKİKA
Hava Durumu

KALBİR'den Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne ziyaret

Kalite Birliği Başkanı Mustafa Karaman, Onursal Başkan Prof. Dr. Erkan Işığıçok ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Uğur Özdeniz, Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ulaş Akhan'ı makamında ziyaret ederek, Kalite Birliği'nin çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptı. 

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2022 10:15
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2022 10:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
KALBİR'den Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne ziyaret

Kalite Birliği Başkanı Mustafa Karaman, Onursal Başkan Prof. Dr. Erkan Işığıçok ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Uğur Özdeniz, Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ulaş Akhan'ı makamında ziyaret ederek, Kalite Birliği'nin çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptı. 


Milli Ses Ver Projesi, Kaliteşehribursa Projesi, Kalite Meydanı projesi hakkında sunum yapan Kalite Birliği yetkilileri, Büyükşehir Belediyesinin kalite çalışmalarına göstermiş olduğu ilgiden dolayı ve özellikle Türkiye'de bir ilk olan "Altı ayrı yönetim sistemleri  konusunda TSE'den belge alma başarısı gösterdiği için, belediye yetkililerini tebrik ettiler, milli belgelendirme kuruluşu TSE ile kaliteye yolculuk yaptıkları için teşekkür ettiler. 


Bursa'nın Kalite şehri olduğunu, "Kaliteşehribursa Projesi" ile ilgili yaptıkları çalışmaların ve saha ziyaretlerinin sürekli devam edecek olduğunu ifade eden KalBir Başkanı Mustafa Karaman, Büyükşehir Belediyesinden Bursa'ya yakışır bir "Kalite Meydanı" beklediklerini ifade ederek,  "Kalite Meydanında Dünya'da  ilk Standardı yayınlayan Sultan II. Beyazit'in resmi, Kanun Name - i İhtisab - I Bursa standardından hükümler, tüketici bilgilendirme görselleri, yerli ve milli üretim ile ilgili metinler, yabancı marka hastalığının zararları ve yerli üretimin faydaları, Bursa Büyükşehir Belediyesinin TSE'den aldığı 6 ayrı yönetim sistemleri belgelerinin sergilenecek olduğu, tüketici hakları ile ilgili görsellerin bulunacak olduğu Kalite Meydanı'nın Türkiye'de bir ilk olacak olduğunu ve bu ilk'in de Bursa Büyükşehir Belediyesine yakışacak olduğunu" söyledi. 

Kalite Birliği yetkililerini dinleyen Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Akhan, Kalite Birliği'nin yaptığı çalışmalar ve başardığı projelerden büyük bir memnuniyet duyduğunu, Kalite Meydanı Projesiyle ilgilendiklerini ve bu konuda çalışma başlattıklarını, Bursa'ya yakışan bir Kalite Meydanını hayata geçirecek olduklarını, kaliteye önem ve değer verdiklerini, özellikle "yalın" konusunda yaptıkları çalışmaları anlatan Akhan, "Kalite Birliği'ne kurumsal üye olacağız. Ücretsiz ve karşılıksız vermiş olduğunuz tüm eğitimlerden faydalanacağız, milli belgelendirme kuruluşumuz olan TSE ile kalite yolculuğumuz devam ediyor, uygunluk değerlendirmenin tüm alanlarında yerli ve milli düşünceye sahibiz, her alanda kalite ile ilgili çalışmaları destekliyoruz ve Kalite Birliği'nin paydaşı olacağız. Karşılıksız ve ücretsiz yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı sizlere ve üyelerinize teşekkür ediyorum."  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.