SON DAKİKA
Hava Durumu

KALBİR ile Mudanya Üniversitesi arasında iş birliği protokolü

Kalite şehri Bursa’dan yola çıkarak kalite bilincinin ülke çapında yayılmasını sağlamak amacıyla çalışmalar yürüten Kalite Birliği Derneği (KALBİR) ile Türkiye’nin en genç, Bursa’nın tek vakıf üniversitesi olan Mudanya Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2023 12:31
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2023 12:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
KALBİR ile Mudanya Üniversitesi arasında iş birliği protokolü

Kalite Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karaman, KALBİR Onursal Başkan Prof.Dr. Erkan Işığıçok, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Uğur Özdeniz, Mudanya Üniversitesi Genel Sekreteri Samet Karakaya ve Mütevelli Heyet Üyesi Ali Mollasalih'in katıldığı imza töreninde konuşan Mudanya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Gıyasettin Bingöl, Mudanya Üniversitesini kurarken kaliteyi ajandalarına ilk madde olarak yazdıklarını belirterek, bu anlamda önemli çalışmalar yapacaklarına inandığı KALBİR ile protokol imzalamaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Bingöl, "Kalite Birliği ile yapmış olduğumuz iş birliği protokolü ile üniversitemizde düzenleyeceğimiz kalite eğitimleri sayesinde ‘Kaliteli Üniversite’ vizyonumuzu daha da güçlendireceğiz. Kaliteşehribursa'da ve ülke genelinde önemli projelere imza atan Kalite Birliği ile birlikte, öğrencilerimize, özellikle sanayi çalışanlarına faydalı olacak projeler üretecek ve kalite bilincini daha üst seviyeye taşıyacak olduğumuza inanıyor, iş birliği protokolünün hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Kalite Birliği adına iş birliği protokolünü imzalayan KALBİR Onursal Başkanı ve KALBİR Eğitim Koordinatörü Prof. Dr. Erkan Işığıçok da, Kaliteşehribursa'nın en yeni, en genç üniversitesinin kaliteli projelere imza atmasından ve Kalite Birliği ile iş birliğinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Mudanya Üniversitesi yetkililerine teşekkür etti.

Kalite Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karaman ise, kaliteyi ahlak olarak tanımladıklarını ifade ederek, “Kaliteli, yani ahlaklı bir gençliğin yetişmesi en büyük arzumuz ve temel vizyon projelerimizden birisidir.  Biz yetiştirdiğimiz gençlere "Kalite Ordusu" adını veriyoruz ve ülkemizin ve geleceğimizin teminatı olan gençlere kalite yatırımı yaparak, ülkenin geleceğinin daha kaliteli, daha aydınlık olacak olduğunu düşünüyoruz. Bu işbirliği protokolü sayesinde, sahada tecrübesi olan bizler ve akademik tecrübesi bulunan Mudanya Üniversitesi öğretim üyeleri ile birlikte gençlere ve geleceğe faydalı işler yapacağız. Eğitimlerimize katılan ve başarı sağlayan öğrencilerimizi "Kaliteci" olarak yetiştirerek, gerek mesleklerinde daha faydalı olmalarını, gerekse yeni meslek sahibi olmalarını, farkındalıklarını ortaya çıkarmalarını sağlayacağız. Başta Mudanya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Gıyasettin Bingöl olmak üzere tüm kadroya, kaliteye verdikleri önem ve KALBİR ile yapmış oldukları kaliteye yolculuktan dolayı teşekkür ediyor, işbirliği protokolünün hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.