SON DAKİKA
Hava Durumu

ÜÇGE, hem 23 Nisan’ı kutladı hem de Öğretmen Mehmet Aras’ı andı

Bursa'nın Beşevler semtinde yer alan Öğretmen Mehmet Aras İlkokulu, ÜÇGE Grup Şirketleri'nin düzenlediği özel bir etkinlikle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenliği’ne ev sahipliği yaptı. Aynı zamanda ÜÇGE’nin kurucusu Gökçin Aras’ın babası Öğretmen Mehmet Aras, vefatının 12. yıl dönümünde düzenlenen anlamlı bir törenle yad edildi.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2024 17:38
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2024 17:38
Kaynak: Bülten
ÜÇGE, hem 23 Nisan’ı kutladı hem de Öğretmen Mehmet Aras’ı andı

ÜÇGE Grup Şirketleri, merhum Gökçin Aras tarafından babası Öğretmen Mehmet Aras için yaptırılan Öğretmen Mehmet Aras İlkokulu'nda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel bir etkinlik düzenledi. Bursa Nilüfer Kaymakamı Sayın Murat Süzen, Bursa Nilüfer İlçe Jandarma Komutanı Sayın Erdal Aktaş, Bursa Nilüfer İlçe Emniyet Müdürü Sayın Ali Osman Aydın, Bursa Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet Altınok, ÜÇGE Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Damla Aras, ÜÇGE Grup Şirketleri CEO’su Sayın Esra Güven, merhum Mehmet Aras’ın kızları Sayın Nezahat Aras Başo, Sayın Bircan Şenerdem ve torunu Sayın Devrim Tutku Ateş’in de katıldığı etkinlikte çocuklara unutulmaz bir gün yaşatıldı.  

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Bando Takımıyla Şölene Dönüştü

Bando Takımı, Öğretmen Mehmet Aras İlkokulu'nda düzenlenen etkinlikte sevilen marşları coşkuyla seslendirirken, öğrenciler 23 Nisan ruhunu Türk bayraklarıyla donanmış bir şekilde doyasıya yaşadılar. Okulun değerli öğretmenleri, öğrencilerle birlikte dans ederek ve şarkılar söyleyerek bu mutluluğa ortak oldular. Çocuklar, bir arada eğlenmenin keyfini çıkarırken, bu özel günü dolu dolu anılarla hatırlayacakları bir deneyim yaşadılar.

Türk bayrakları ile renklendirilmiş alanda, pamuk şekeri, patlamış mısır makineleri kuruldu; ayrıca merhum Öğretmen Mehmet Aras anısına okulun bahçesinde lokma dökülerek başta öğrenciler olmak üzere etkinliğe katılan herkese ikram edildi.

Öğretmen Mehmet Aras Yad Edildi

Program kapsamında, Bursa Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Altınok, 23 Nisan'ın önemini ve değerini vurgulayan bir konuşma gerçekleştirdi. Merhum Öğretmen Mehmet Aras'ın vefatının yıldönümüne denk gelen bu özel haftada, Okul Müdürü Mustafa Ergemici, konuşmasında 23 Nisan'ı öne çıkarırken aynı zamanda Anadolu'nun birçok köşesinde öğretmenlik yapmış olan merhum Öğretmen Mehmet Aras'ı da anarak, ÜÇGE Grup Şirketleri’ne bu anlamlı gün için teşekkür etti.

ÜÇGE Yönetim Kurulu Başkanı Damla Aras, dedesi merhum Mehmet Aras ve babaları merhum Gökçin Aras anısına kısa bir konuşma gerçekleştirerek, babaları ve dedelerinin eğitime vermiş oldukları önemin bir kez daha altını çizerek, Atatürk’ün ilke ve devrimlerinin ışığında bir gelecek diledi. Aras konuşmasını, etkinliğe katılan herkesin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak sonlandırdı.

Anadolu'nun taşralarında öğretmenlik görevini ifa eden ve her zaman çocukların eğitimine destek olan merhum Öğretmen Mehmet Aras’ın adının verildiği okulda gerçekleşen bu etkinlik ile onun hatırasını canlı tutan anlamlı bir gün olması amaçlandı.  

Kaynak: Bülten

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.