SON DAKİKA
Hava Durumu

Emine Örnek'te Model Birleşmiş Milletler Konferansı

Emine Örnek Koleji 9-12 Mart tarihleri arasında İngilizce olarak gerçekleştirilen Model Birleşmiş Milletler Konferansına ev sahipliği yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2023 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2023 14:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Emine Örnek'te  Model Birleşmiş Milletler Konferansı

Konferansın açılışı Kurucu Müdür Emine ÖRNEK tarafından yapıldı.Konuk konuşmacı  Emine Örnek Lisesi eski öğrencilerinden, Sabancı Üniversitesi Üretim Sistemleri Mühendisliği mezunu, Karibu Turizm Ltd. Şti. Genel Müdürü Gözde Demirel Akan öğrencilere yol gösterici ve  ufuk açıcı bir konuşma yaptı.   

Bursa’nın farklı okullarından  gelen öğrenciler ile gerçekleştirilen konferansa toplam 106 öğrenci delege olarak katıldı. Emine Örnek Koleji lise İngilizce öğretmenlerinin önderliğinde,Emine Örnek Koleji’nin kusursuz organizasyonu, konukseverliğiyle öğrenciler  4 gün boyunca tarih, politika, ekonomi konularında  tartışırken  kültürel altyapılarını İngilizce olarak ifade etmekten  mutluluk duyduklarını , bu konferansın kendilerine çok şey kattığını, yeni arkadaşlar edindiklerini, gelecek yıllarda da bu tarz etkinkinlerde yer almak istediklerini ifade ettiler.

Konferansın verimliliğinden çok memnun kalan katılımcılar, güzel izlenimlerle okuldan ayrıldılar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.