SON DAKİKA
Hava Durumu

Kabinede gündem EYT

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki Kabine toplantısı bugün yapılacak. Toplantının ana gündem maddeleri, 1 Ekim'de açılacak Meclis'te bekleyen düzenlemeler, ekonomi ve dış politikadaki gelişmeler olacak.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2022 07:36
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2022 09:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Kabinede gündem EYT

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Kabine Toplantısı bugün saat 14.00'te Beştepe'de düzenlenecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önce Şanghay İşbirliği Örgütü ardından da Birleşmiş Milletler toplantılarındaki temasları da görüşülecek kabine toplantısında, Rusya-Ukrayna savaşı, tahıl koridoru, Yunanistan ile yaşanan gerilim ve terör operasyonları da ele alınacak.

MECLİS'TEKİ DÜZENLEMELER

Meclis, 1 Ekim'de yeni yasama dönemine başlıyor. Kabine toplantısında, yasama döneminde Meclis'e gelecek yeni düzenlemeler de görüşülecek.

Toplantıda yüksek enflasyona karşı alınacak yeni önlemler, Mir Kart alternatiflerinin ele alındığı İstanbul’daki ekonomi toplantısının detayları, sosyal konut kampanyasındaki son durum da masaya yatırılacak.

EYT VE TAŞERON İŞÇİ

Dar gelirliye yönelik aile destek paketi için ilgili bakanlıkların çalışmaları da değerlendirilecek. Sözleşmeli ve taşeron işçilerin durumu da toplantıda ele alınacak bir diğer konu olurken, EYT'de son durumda masaya yatırılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantının ardından Millete Sesleniş konuşması yapacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.