SON DAKİKA
Hava Durumu

Tünel inşaatında göçük: 2 işçi hayatını kaybetti

Van-Hakkari karayolu üzerindeki Güzeldere mevkisinde inşaatı devam eden tünelde meydana gelen göçükte enkaz altında kalan 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2022 07:42
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2022 07:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Tünel inşaatında göçük: 2 işçi hayatını kaybetti

Alınan bilgilere göre olay, akşam saatlerinde Van'ın Gürpınar ile Başkale ilçeleri arasındaki Güzeldere mevkisinde meydana geldi. Bölgede devam eden tünel inşaatı sırasında bilinmeyen bir sebepten dolayı göçük meydana gelmiş, ilk belirlemelere göre 1 kişi yaralı kurtarılmış 2 kişi de enkaz altında kalmıştı.

Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye AFAD, UMKE, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler enkaz altında kalanları kurtarmak için çalışmalara başladı.

Yürütülen çalışmalar sonucunda enkaz altında Yusuf Sönmez ile Şafak Polat'ın cansız bedenine ulaşıldı. Çalışanların cansız bedeni ambulanslarla Başkale Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.


"Elle almaya çalışırken yukarıdan taş geldi üzerime"
Göçükten yaralı kurtulan işçi hastanede yaptığı açıklamada, "Bir anons geldi bize, göçük olmuş yağcılar gözükmüyor. Kepçeyi çağırdılar, biz kepçe ile, kamyoncu ile içeri girdik, elle çıkarmaya çalıştık. Malzeme çok olduğu için kepçe ile almaya çalıştık. Sonra elle almaya çalışırken yukarıdan taş geldi üzerime." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.