SON DAKİKA
Hava Durumu

Barry Keoghan, Paul Mescal başrollü 'Gladyatör 2'nin kadrosuna dahil oldu

Oyuncu Barry Keoghan, Ridley Scott yönetmenliğindeki "Gladyatör 2" filminin kadrosuna dahil oldu. Keoghan'ın filmin ana kötü karakteri olarak projeye dahil olduğu öne sürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2023 07:38
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2023 07:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Barry Keoghan, Paul Mescal başrollü 'Gladyatör 2'nin kadrosuna dahil oldu

Bu yıl Martin McDonagh yönetmenliğindeki "The Banshess of Inisherin" ile kariyerinin ilk Oscar adaylığını alan oyuncu Barry Keoghan, Ridley Scott'ın yönetmen koltuğuna geri döneceği "Gladyatör 2" filminin kadrosuna dahil oldu. Filmin başrolünü ise yine bu yıl kariyerinin ilk Oscar adaylığını alan Paul Mescal üstleniyor.

Devam filmi, ilk filmin sona ermesinden yıllar sonra başlayacak ve Lucius’un yetişkinlik çağında yaşadığı bir hikâyeyi anlatacak. Mescal yapımda, ilk filmde Connie Nielsen tarafından canlandırılan Lucilla’nın oğlu Lucius’a hayat verecek. Keoghan'ın ise filmin ana kötü karakteri olarak projeye dahil olduğu ve Roma'yı 209'dan 211'e kadar yöneten Roma İmparatoru Geta'nın, diğer adıyla Publius Septimius Geta'nın kurgusal bir versiyonunu oynayacağı öne sürüldü. 

12 dalda Oscar'a aday gösterilen "Gladyatör", başrolündeki Russell Crowe'a En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ını kazandırmasının yanı sıra, En İyi Film dahil olmak üzere toplam 5 dalda kazanmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.