SON DAKİKA
Hava Durumu

İlkay Gündoğan’ın eşi Sara Arfaoui Manchester’ı karıştırdı

Manchester City'li İlkay Gündoğan'ın eşi Sara Arfaoui'nin Manchester şehrindeki restoranlar için yaptığı paylaşım tepki çekti. Taze yemek olmadığını iddia eden Sara, restoranların donmuş yiyecekler sattığını öne sürdü.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2022 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2022 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
İlkay Gündoğan’ın eşi Sara Arfaoui Manchester’ı karıştırdı

Mancheser City’nin yıldız futbolcusu İlkay Gündoğan’ın eşi Sara Arfaoui, şehirdeki yerel restoranları eleştirdi. 27 yaşındaki İtalyan model, Manchester’da yemek yiyebileceği iyi bir yer olmadığını söylerken, 'korkunç donmuş yiyeceklerden' dile getirdi.

İlkay Gündoğan’ın eşi Sara Arfaoui Manchester’ı karıştırdı - 2

Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola’ya da ait bir restoranın bulunduğu şehirde iyi bir restoran olmadığın iddia eden Sara, “Belki Londra’da olabilir ama Manchester’da hiçbir şey yok” dedi.

 

İlkay Gündoğan’ın eşi Sara Arfaoui Manchester’ı karıştırdı - 3

Sara, “Üzgünüm, dürüst olmak gerekirse hiçbiri. İyi bir restoran bulmak için çok uğraştım ama her yerde korkunç yiyecekler var. Gerçek bir İtalyan yemeği, iyi bir suşi ya da sadece taze yiyecek bulamıyorum” ifadelerini kullandı.

 

İlkay Gündoğan’ın eşi Sara Arfaoui Manchester’ı karıştırdı - 4

Sosyal medyada tepki çeken paylaşım sonrası gurme yazarları ve şehirdeki restoran sahipleri Sara’nın sözlerini saçma olarak nitelendirdi ve Manchester’ın yemek konusunda bir mutfak cevheri olduğunu vurguladı.

 

İlkay Gündoğan’ın eşi Sara Arfaoui Manchester’ı karıştırdı - 5

Eleştirmen Jay Raner, "Bu gülünç bir bakış açısı. Manchester, muhteşem, bağımsız restoranlarla dolu. Burası yemek yenebilecek bir yer ve ekonomik açıdan zor zamanlar geçirirken, böyle yorumlar, geçimini sağlamakta zorlanan işletmelere fayda sağlamıyor" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.