SON DAKİKA
Hava Durumu

Merve Nur Başbuğ, oyuncu Naz Elmas'ın evini bastığını iddia etti

Erol Özmandıracı’nın eski sevgilisi Merve Nur Başbuğ, oyuncu Naz Elmas’tan şikâyetçi oldu. “Naz, Erol ile evliyken beni ‘Köpeklerini üzerime saldı’ diye suçladı ancak kendisi evimi basıp bana tehditler yağdırdı” diyen Başbuğ, mahkemeye delil olarak güvenlik görüntülerini sundu.

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2022 08:39
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2022 08:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Merve Nur Başbuğ, oyuncu Naz Elmas'ın evini bastığını iddia etti

Oyuncu Elmas, Özmandıracı ile evliyken, iş insanı eski sevgilisi Merve Nur Başbuğ ile defalarca kavga etmişti. İki kadın arasında sık sık yaşanan sorunlar, boşanma davasının ardından da devam etti. Sabah gazetesinden Ömer Karahan imzalı habere göre, Başbuğ, bir süre önce mahkemeye başvurarak Naz Elmas'ın geçen mart ayında oturduğu siteyi bastığını iddia etti.

Merve Nur Başbuğ, mahkemeye verdiği dilekçede Naz Elmas'ın kendisini köpeklerini üzerine salmakla suçladığını ancak bu iddianın tamamen hayal ürünü olduğunu belirtti. Başbuğ, güvenlik kamerası kayıtlarını delil olarak sunarak "Asıl Naz Elmas'ın kendisi benim oturduğum siteyi bastı, bana tehditler yağdırdı. Köpeklerimi üzerine salmadım çünkü o geldiğinde ben köpeklerimi gezdiriyordum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.