SON DAKİKA
Hava Durumu

Mine Tugay’dan annelik itirafı

Bir dönem ekranlarından aranan yüzlerinden oyuncu Mine Tugay, şimdilerde sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiriyor. Mine Tugay, son olarak bebek itirafıyla gündeme geldi.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2022 14:20
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2022 14:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Mine Tugay’dan annelik itirafı

2002 senesinde Gülbeyaz dizisi ile televizyon sektörüne giriş yapan Mine Tugay, Instagram paylaşımlarıyla çokça gündeme geliyor.

Sosyal medya hesabında 3,8 milyon takipçi kitlesine sahip olan ünlü oyuncu, yaptığı çocuk itirafıyla gözleri üzerine çekti.

Ekranlarda son olarak Gülümse Kaderine dizisinde yer alarak Neval karakterine hayat veren Mine Tugay, takipçilerinin sorduğu soruları sosyal medya üzerinden yanıtladı.

44 yaşındaki oyuncu, takipçisinden gelen “Bence sen hiç çocuk sahibi olmayı istememişsindir” yorumuna yanıt vererek bir dönem çocuk sahibi olmak istediğini açıkladı.

“Bence ile başlayıp karşı taraf hakkında fikir sahibi olan cümleler genellikle yanlış oluyor.” diyen Tugay, “Ben bunu bir soru olarak alıyorum.

30’lu yaşlarımda çok istediğim bir dönem oldu. Hormonlarımdan dolayı. Ama evet, öyle çok çocuk isteyen biri değilim.” yanıtını verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.