SON DAKİKA
Hava Durumu

Nejat İşler Netflix filminde başrolde

Mehmet Eroğlu’nun aynı adlı romanlarından uyarlanan 'İyi Adamın 10 Günü' 10 Şubat'ta Netflix'te yayınlanacak.

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2023 08:00
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2023 08:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Nejat İşler Netflix filminde başrolde

Netflix, Mehmet Eroğlu’nun aynı adlı romanlarından uyarlanan, Ay Yapım’ın yapımını üstlendiği üçlemenin birinci filmi İyi Adamın 10 Günü’nün yayın tarihini tanıtım fragmanı ile duyurdu.  Nejat İşler ve Uluç Bayraktar’ı Netflix’te ilk kez buluşturan yapımın oyuncu kadrosunda; İlayda Alişan, Şenay Gürler, Nur Fettahoğlu, Yurdaer Okur, Barış Falay, Esra Ronabar, İpek Türktan Kaynak, İlayda Akdoğan, Ata Artman, Gözde Kaya, Kaan Turgut, Erdal Yıldız, Rıza Kocaoğlu ve  Kadir Çermik gibi isimler yer alıyor.

'İyi Adamın 10 Günü', 10 Şubat’ta tüm dünya ile aynı anda Netflix’te olacak. 

'İYİ ADAMIN 10 GÜNÜ'NÜN KONUSU

Sadık (Nejat İşler), kötülüklerle dolu bir dünyada iyi bir adam olmak için çabalamaktadır. Şimdi bu sıra dışı özel dedektif, zorlu bir vakayı çözmeli ve bu süreçte yolunun kesiştiği dört kadına yardım etmelidir. Çetrefilli bir kayıp vakasına bulaşınca iyilikle kötülük arasındaki çizgi bulanıklaşır ve Sadık iyi bir insan olmanın anlamını sorgulamaya başlar. 

 Mehmet Eroğlu imzalı roman üçlemesinden uyarlanan bu gerilim filmi; mafya adamları, insan kaçakçıları ve sadist katillerin dünyasına adım atan bir özel dedektifi konu alıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.