SON DAKİKA
Hava Durumu

Prens Harry: Kraliyet ailesi şeytanla yatağa girdi

Prens Hary, bugün çıkan anı kitabı Spare ile ilgili röportajlarında bomba etkisiş yaratacak ifadeler kullandı. Harry, kraliyet ailesi hakkında “Şeytanla yatağa girmeye karar verdiler” derken, kendisi ve karısı Meghan Markle aleyhinde haberler yapılması için kraliyet üyelerinin bilgi sızdırdıklarını da öne sürdü.

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2023 09:34
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2023 09:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Prens Harry: Kraliyet ailesi şeytanla yatağa girdi

Prens Harry, bugün çıkan anı kitabı Spare ile ilgili ilk TV röportajını önceki gün verdi. Henüz çıkmadan bomba etkisi yaratan kitabın bazı bölümleri İspanya baskısı yanlışlıkla erken yapıldığı için oradan yayılarak gündem olmuştu.

Harry’nin, eşi Meghan Markle hakkındaki sözleri nedeniyle tartıştığı ağabeyi William tarafından fiziki saldırıya maruz kaldığı iddiası, ordu mensubu olarak Afganistan’da görev yaparken 25 kişiyi öldürdüğünü itiraf etmesi, ilk cinsel ilişkisini kendisinden büyük bir kadınla yaşadığını anlatması gibi başlıklar büyük ses getirmişti.

Prens Harry: Kraliyet ailesi şeytanla yatağa girdi - 2

"ŞEYTANLA YATAĞA GİRMEYE KARAR VERDİLER"

ITV kanalından Tom Bradby’ın programına katılan Harry, ailesini "şeytanla yatağa girmekle" suçladı ve aileden yapılan ‘sızdırma’ların kendisini bu kitabı yazmaya yönelttiğini açıkladı.

38 yaşındaki Sussex Dükü, kraliyet ailesinin, kendisi ve eşi Meghan Markle’ın medyadaki imajına olumlu katkıda bulunacak hiçbir harekette bulunmadığını söyledi.

“Ben ve ailem hakkında söylenen bir sürü yalandan sonra, öyle bir noktaya geliyor ki, yine ailenin bazı üyeleri ile magazin basını arasındaki ilişkiye geri dönersek, bazı aile üyeleri şeytanla yatağa girmeye karar verdiler” ifadesini kullandı.

Prens Harry: Kraliyet ailesi şeytanla yatağa girdi - 3

"IRKÇILIK SUÇLAMASI YAPMADIK"

Harry, eşi Meghan Markle ile birlikte Oprah Winfrey’e verdikleri röportajla ilgili de konuşarak, kraliyet ailesini ırkçılıkla suçladıkları söylemini reddetti. Markle, röportajda, oğlu Archie doğmadan önce, kraliyet ailesi içinde, onun ten renginin koyu olacağı endişesinin dile getirildiğini iddia etmişti. Prens Harry, eşi Meghan Markle’ın sözünün bir ırkçılık suçlaması değil, ‘bilinçsiz önyargı’ suçlaması olduğunu anlattı.

Bradby’ın, “Sen de aileni ırkçılıkla suçladın” sözü üzerine, “Hayır ben suçlamadım, İngiliz basını öyle dedi” yanıtını verdi.

Prens Harry: Kraliyet ailesi şeytanla yatağa girdi - 4

Harry, Prens William ve Prenses Kate çiftinin hiçbir zaman Meghan Markle ile iyi gençinmediğini öne sürdü. Ağabeyi ve eşinin, Markle’a engel koyduğundan söz etti. Çiftin, karısı Markle’ı “Amerikalı oyuncu, boşanmış ve melez” şeklinde şablona oturttuklarını söyledi.

Kraliyet üyelerinin, eşi Meghan Markle’ı kötüleyen sayısız kitaba ilham verdiğini söyleyen Harry, ailenin karısı aleyhine malzeme veren sızdırmalara alet olduğunu öne sürdü.

Prens Harry: Kraliyet ailesi şeytanla yatağa girdi - 5

Kraliyet ailesinin, kendileriyle çatışan İngiliz basınıyla suç ortağı olduğunu söyleyen Harry,

"En üzücü olan, ailemin bazı üyeleri ve onlar için çalışan insanların mümkün olduğu kadar çok çatışma yaratmak isteyen magazin basını ile suç ortağı olması” ifadesini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.