SON DAKİKA
Hava Durumu

Şevval Şahin: Beğenen böyle beğenir

Magazin dünyasında son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin, her yaptığıyla gündeme gelmeyi başarıyor. Türkçesi zaman zaman sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirilen Şahin, Türkçe yazarken ve konuşurken yaptığı yanlışlarla ilgili konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2022 09:39
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2022 09:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Şevval Şahin: Beğenen böyle beğenir

Şahin; geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşım ile yine adından söz ettirdi.

400 bini aşkın takipçili Instagram hesabını aktif olarak kullanan manken, dün akşam beğendiği bir kutu ekleri takipçileriyle paylaştı.

Kendisine yapılan eleştiriye karşı boş durmayan Şevval Şahin, yine sosyal medya üzerinden eleştirilere cevap verdi.

Şahin, yaptığı yeni bir paylaşımda “Şimdi tüm problem ekleri İngilizce ve Fransızca’da olduğu gibi eclair diye yazdım diye mi?” ifadesini kullanarak kendisini tiye alanlara yanıt verdi.

“BEYNİME ÖYLE KAYIT OLMUŞ”

Şahin ayrıca “Beynime öyle kayıt olmuş, hızlıca öyle yazdım ne yapayım, abartmayın” diyerek ekledi. Ünlü manken, ‘eclair’ kelimesinin anlamının Vikipedi’den alınan bir görüntüsünü de paylaştı.

“ŞUAN KENDİMİ GELİŞTİRİYORUM”

Türkçesi zaman zaman sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirilen Şahin, “Diksiyon eğitimi almayı düşünüyor musunuz?” sorusuna “Şu an kendi kendimi geliştiriyorum. Türkçe kitaplar okuyorum. Diksiyon eğitimi almadım ama alabilirim” diye yanıt vermişti.

“BİLEREK YAPTIĞIM BİR ŞEY DEĞİL”

Takipçilerinin “Türkçe kursuna git” diye tavsiye verdiği Şevval Şahin “Konuşma tarzım böyle, bilerek yaptığım bir şey değil. Diksiyon dersi almadım, alabilirim ileride. Beni beğenen böyle beğeniyor” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.