SON DAKİKA
Hava Durumu

Karamollaoğlu'ndan Abdullah Gül'ün adaylığına yeşil ışık

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, 6'lı masada cumhurbaşkanı adayı konusunda müzakere edilmediğini belirterek, eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün adaylığını 'garipsemeyeceğini' ifade etti. Karamollaoğlu, "Abdullah Bey'in öyle bir intiba doğuracak adımlar atması bence menfi değil müspettir. Abdullah Bey'in bir tecrübesi var" görüşünü savundu.

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2022 07:44
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2022 07:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Karamollaoğlu'ndan Abdullah Gül'ün adaylığına yeşil ışık

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, TV 5'te Mehmet Yılmaz'ın sorularını yanıtlayarak gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

T24'ün aktardığına göre Karamollaoğlu cumhurbaşkanı adayı konusundaki görüşünü şu şekilde ifade etti:

"Bir cumhurbaşkanı adayı üzerinde hiç müzakere edilmedi. Geçen sefer Abdullah Bey'in (Gül) adaylığını ben teklif etmiştim kabul görmüştü ama o zamanki şartlar altında önceden cumhurbaşkanı adayı olduğunu ilan edenler başta Meral hanım olmak üzere bir ittifak sağlanamadı. Sağlansaydı o da seçilir miydi seçilmez miydi ayrı bir konu. Bugün Abdullah Bey'in öyle bir intiba doğuracak adımlar atması bence menfi değil müspettir. Düşünülebilir, olur olmaz ama şuan için kesin bir fikir ifade etmek doğru değil. Ama Abdullah Bey'in bir tecrübesi var. Aynı zamanda buradaki tavrı da net. Geçen sefer "aday olabilirim ittifak olursa" demişti. O da gündeme gelebilir, ben bunu garipsemem"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.