SON DAKİKA
Hava Durumu

Kemal Kılıçdaroğlu: Unutmayın, bu bir referandumdur

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu videolu paylaşım yaparak, yaklaşan 28 Mayıs cumhurbaşkanı seçiminin bir referandum olduğunu söyleyerek, “Kız çocuklarımıza kötü gözle bakan o zihniyet gelirse kim bilir neler olacak? Unutma o oyu benim için değil evladın için vereceksin” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2023 15:39
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2023 15:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Kemal Kılıçdaroğlu: Unutmayın, bu bir referandumdur

14 Mayıs seçimlerinde Türkiye cumhurbaşkanını seçemedi. Seçimlerin 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tura kalmasının ardından siyasi partiler çalışmalarına devam ediyor.

Hız kesmeden seçmene ulaşmaya çalışan Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ise sosyal medyadan sık sık paylaşım yapıyor.

‘BU BİR REFERANDUMDUR’

Millet İttifakı cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu son olarak Twitter’dan videolu paylaşım yaptı. Kılıçdaroğlu paylaşımına “Gelen kaçaklar, kızlarımızın hayatını tamamen karartmadan, vatanını seven sandığa gelsin. Unutmayın, bu bir referandumdur!” şeklinde not düştü.

‘KIZ ÇOCUKLARIMIZA KÖTÜ GÖZLE BAKAN O ZİHNİYET GELİRSE…’

Kılıçdaroğlu paylaştığı videoda “Sen beni sevsen de sevmesen de kabulüm. Ama evladını düşünüyorsan karar ver. Kız çocuklarımıza kötü gözle bakan o zihniyet gelirse kim bilir neler olacak? Unutma o oyu benim için değil evladın için vereceksin vatanını seven sandığa gelsin” sözlerine yer verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.