SON DAKİKA
Hava Durumu

Meral Akşener: İktidardakileri EYT’li yapacağız!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara’da bir kadınla arasında geçen konuşmayı şöyle aktardı: “Bugün bir hanımefendi bana dedi ki siz bunları emekli mi edeceksiniz EYT’li mi yapacağız. Ben dedim ki EYT’li yapacağız. Çünkü EYT’lilerin çektiği acı azıcık bu abiler görsün istiyorum.” Akşener, TOKİ’nin ucuz konut kampanyasını, “Siyasi olarak doğru ama dini ve mali olarak yanlış” diye eleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2022 10:58
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2022 10:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Meral Akşener: İktidardakileri EYT’li yapacağız!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara’nın Keçiören ilçesinde vatandaşlarla buluştu. “Birbirinizin karşısına diktiler sizi. Seçmen nimettir. Veli nimet olduğunuzu unutturdular” diyen Akşener, iktidar mensuplarını emekliye sevk etmeyeceğini, onları EYT’li yapacağını söyledi. Akşener, TOKİ’nin ucuz konut kampanyasını, “Siyasi olarak doğru ama dini ve mali olarak yanlış” diye eleştirdi. İşte Akşener’in açıklamalarından satır başları…

– Ceketimi assam seçilirim modelinde sizin gözünüzün içine bakmayı unutan siyasetçilere ‘seçmen velinimettir’i hatırlatmak, el ele verip bu harami düzeni demokrasiyle, sandıkla attaya göndermek üzere yola çıktık.

– Bugün bir hanımefendi bana dedi ki siz bunları emekli mi edeceksiniz EYT’li mi yapacağız. Ben dedim ki EYT’li yapacağız. Çünkü EYT’lilerin çektiği acı azıcık bu abiler görsün istiyorum.

– O’culuk bu’culukla soyuluyorsunuz. Şu Kur Korumalı Mevduat (KKM) meselesi yok mu. 75 milyar ödendi sahiplerine. 75 milyar lira cebinizden çıktı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.