SON DAKİKA
Hava Durumu

Semih Yalçın: MHP milletine, CHP ABD'ye gitti

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı , İstanbul Milletvekili Prof. Dr. E. Semih Yalçın, “Köyüm Benim” Temalı Sohbet Toplantılarıyla Mitingler” hakkında açıklama yaptı. Yalçın açıklamasında, 8 Ekim'de başlanan bu çalışmalarla bugüne kadar 8 il ve 52 ilçeye bağlı toplam 136 köyde vatandaşlarımızla bir araya gelindiğini aktarırken "Sohbet toplantıları sırasında kadirşinas ve vefakâr vatandaşlarımız, MHP kadrolarını sımsıcak duygularla karşılayıp sevgiyle bağrına basmıştır." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2022 14:05
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2022 14:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Semih Yalçın: MHP milletine, CHP ABD'ye gitti

Konuya dair bilgilendirmesini yapan Yalçın, "Cumhur İttifakının yolunu aydınlatan millî egemenlik güneşi, balçıkla sıvanamaz... MHP’ye rağbet eden de, itibar eden de varlık sebebimiz olan aziz milletimizdir." ifadelerini kullandı.

MHP MİLLETİNE, CHP ABD'YE GİTTİ

Lider Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla yola çıkan MHP heyetleri, 2023 seçimleri öncesinde il, ilçe ve köylerde vatandaşlarla buluşarak talep ve önerileri dinlerken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, icazeti millet yerine uluslararası aktörlerden almak için ABD'ye gitti.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. E. Semih Yalçın, Atatürk’ün kurduğu CHP’nin bugünkü yönetiminin, icazeti millet yerine uluslararası kuruluşlardan ve aktörlerden almayı seçtiğini belirterek, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı seçilme rüyasının peşine düşüp adaylık oluru için ABD’ye koşmuştur" açıklaması yaparken "Köyüm Benim" temalı çalışmalara dair şunları kaydetti;

VARLIK SEBEBİMİZ AZİZ MİLLETİMİZDİR

"Çalışmalarına 8 Ekim cumartesi gününden itibaren başladığımız Adım Adım 2023; “Köyüm Benim” Temalı Sohbet Toplantıları çerçevesinde, bugüne kadar 8 il ve 52 ilçeye bağlı toplam 136 köyde vatandaşlarımızla bir araya gelinmiştir.

Sohbet toplantıları sırasında kadirşinas ve vefakâr vatandaşlarımız, MHP kadrolarını sımsıcak duygularla karşılayıp sevgiyle bağrına basmıştır.

MHP’ye rağbet eden de, itibar eden de varlık sebebimiz olan aziz milletimizdir.

KILIÇDAROĞLU VE CHP YÖNETİMİ, EMPERYALİZMİN YÖRÜNGESİNE GİRMİŞTİR

Atatürk’ün kurduğu CHP’nin bugünkü yönetimiyse tam tersine yola girmiş, icazeti millet yerine uluslararası kuruluşlardan ve aktörlerden almayı seçmiştir.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı seçilme rüyasının peşine düşüp adaylık oluru için ABD’ye koşmuştur.

Partisinin politik anlayışını Pensilvanya, Washington ve Pentagon’dan oluşan şeytan üçgenine hapseden Kılıçdaroğlu; koloniyalizmin askeri hâline gelmiştir.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun ehliyetsiz ellerinde CHP yönetimi; milletin emrine değil, emperyalizmin yörüngesine girmiştir.

“Köylü milletin efendisidir.” diyen Atatürk’ün altını çizdiği sosyolojik gerçeklik ışığında MHP ise çalışma programlarını daima doğrudan milletin sinesinde yürütmeyi görev bilmiştir.

MİLLİ EGEMENLİK GÜNEŞİ, BALÇIKLA SIVANAMAZ!

Gerek bugüne kadarki kapsamlı saha çalışmalarımız, gerekse “Köyüm Benim” temalı etkinliklerimiz sırasında yaşananlar; ilhamımızı da, icazetimizi de, enerjimizi de milletten aldığımızın delilleridir.

MHP’nin Edirne’den Ağrı’ya, Samsun’dan Antalya’ya uzanan mızraklarının anket çuvalına sığmayacağı; siyaset meydanında tecrübe edilmiştir.

MHP’nin ve üyesi olduğu Cumhur İttifakının yolunu aydınlatan millî egemenlik güneşinin, balçıkla sıvanamayacağı görülmüştür.

Hem egemenliğin, hem de mülkün beşeri sahibi olan milletimiz; Cumhur İttifakını son dönemde Türk siyasi hayatına yön veren en isabetli, birleştirici ve onarıcı uzlaşma zemini olarak tensip etmiştir.

SAHTECİ KAMUOYU ARAŞTIRMA ŞİRKETLERİNİ VE MUHALİF MEDYA...

Bu arada Adım Adım 2023; “Köyüm Benim” Temalı Sohbet Toplantıları hız kesmeden sürdürülecektir.

14-15 Ekim günlerinde gerçekleştirilmesi planlanan sohbet toplantılarında da hedefimiz; 8 il ve 46 ilçedeki toplam 123 köyde daha milletimizle buluşup kucaklaşmak, dertleşmek, halleşmek ve söyleşmektir.

Bu arada, millî bilinci uyanık kılmak ve halk iradesini meydanlara yansıtmak üzere gerçekleştireceğimiz “2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net” Temalı Açık Hava Toplantılarının hazırlıkları sürmektedir.

16 Ekim 2022 tarihinde Konya ilimiz merkez olmak üzere “Karaman, Afyonkarahisar, Isparta, Burdur” il teşkilatlarımızın destekleyeceği,

23 Ekim 2022 tarihinde ise Manisa ilimiz merkez olmak üzere “Uşak, Denizli, Aydın, Muğla” il teşkilatlarımızın ve aziz vatandaşlarımızın katılacağı iki açık hava toplantısı düzenlenecektir.

MHP’nin millet nezdindeki karşılığını görmezden gelerek bize oy kumpası kurmaya yeltenen sahteci kamuoyu araştırma şirketlerini ve muhalif medyayı, saha çalışmalarımızı yakından izlemeye davet ediyoruz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.