SON DAKİKA
Hava Durumu

Instagram’a sürpriz özellik!

Popüler sosyal medya uygulaması Instagram, yeni özellikler kazanmaya devam ediyor. Yapılan son bir keşfe göre Instagram, kullanıcılarına diğer kullanıcıların gönderilerini ve Reels’larını yeniden paylaşma (repost) özelliği sunmak için çalışıyor. Bu özellik, Twitter’daki retweet özelliği gibi olacak.

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2022 09:52
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2022 09:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Instagram’a sürpriz özellik!

Instagram yeni özellikler üzerinde çalışmayı sürdürüyor. Uygulamasını, kullanıcıların isteklerine göre daha iyi bir hale getirmek için uğraşan Meta çatısı altındaki şirketin yeni bir özellik üzerinde daha çalıştığı keşfedildi. Bu özellik, özellikle Twitter kullanıcılarına fazlasıyla tanıdık gelecek bir özellik.

INSTAGRAM’A REPOST ÖZELLİĞİ GELİYOR

Yapılan keşfe göre, Instagram, kullanıcılara diğer kullanıcıların gönderilerini ve Reels’larını yeniden yayınlama özelliği (repost) sunmak için hazırlanıyor. Böylece bir Instagram kullanıcısı, başka bir kullanıcının gönderisini veya Reels’ını yeniden paylaşabilecek. Bu özellik, Twitter’ın retweet özelliğine oldukça benziyor.

Şirket, repost özelliğini henüz herkese açık olarak yayınlamamış olsa da, yakında belirli kullanıcılarla test etmeye başlamayı planlıyor.

İŞTE REPOST ÖZELLİĞİNDEN BİR GÖRÜNTÜ

Yeni özellik ilk olarak, sosyal medya danışmanı Matt Navarra tarafından fark edildi. Navarra, “repost” sekmesini gösteren bir ekran görüntüsü yayınladı.

ekran görüntüsü

Bu sekme, büyük olasılıkla, kullanıcıların hesaplarında yeniden paylaştığı tüm gönderilere ve Reels’lara ev sahipliği yapacak. Ekran görüntüsüne göre, sekme, kullanıcıların profillerinde bulunan gönderiler, Reels’lar ve etiketli fotoğraflar sekmelerinin yanında görünecek. (Mynet)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.