SON DAKİKA
Hava Durumu

Trafik sigortası bedelinde artış!

Asgari ücrete, memur ve emekliye yapılan zam sonrası gider kalemlerindeki artış da dikkat çekti. Buna göre trafik sigortası da en fazla zamlanan hizmetlerden biri oldu.

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2023 08:40
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2023 08:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Trafik sigortası bedelinde artış!

Yeni yılla birlikte trafik sigortası fiyatları da değişti! İstanbul'da yaşayan araç sahiplerinin ödeyeceği trafik sigortası tutarı 10 bin TL'yi aşarken hasarsızlık indirimi de azaldı. Bilindiği gibi trafik sigortası, tüm araçlar için zorunlu! Kasko talebinde ise büyük düşüş var.

İSTANBUL'DA TRAFİK SİGORTASI BEDELİ 10 BİN TL'Yİ GEÇTİ!

Kazaya karışan araç sahiplerinin ödeyeceği tutar İstanbul'da 10 bin TL'yi aştı! Trafiğe kayıtlı araç sayısı 26 milyonu aştı. Bütün sürücüler zorunlu trafik sigortasını yapmak zorunda. En düşük sigorta bedeli 2 bin 477 lira!

HASARSIZLIK İNDİRİMİ DÜŞTÜ! %32...

İstanbul'da 1. basamak primi 10 bin lirayı aştı. Prim 5 arttı. Hasarsızlık indirimi de düştü. 7. basamak için uygulanan %45'lik indirim %32 olarak belirlendi.

Trafik sigortasının birinci basamağında 5 artırım söz konusuyken bu durum 2. basamakta %90 zam olarak karşımıza çıkıyor. 3. basamakta %45 artırım 5. basamakta indirim 6. basamakta ise %22 indirim var. Yine 7. basamağa da %42 indirim yapıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.