SON DAKİKA
Hava Durumu

Otomobilde silahlı saldırıya uğrayan kişi çete lideri çıktı

Trabzon’un Yomra ilçesinde önceki gün otomobilde silahlı saldırıya uğradıktan sonra hayatını kaybeden Gürcistan uyruklu şahsın ‘Rezo Tiflis’ lakaplı çete lideri olduğu ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2023 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2023 12:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sozbursa.com
Otomobilde silahlı saldırıya uğrayan kişi çete lideri çıktı

Trabzon’un Yomra ilçesine bağlı Kaşüstü mahallesinde önceki gün akşam saatlerinde bir siteye ait otoparka 61 VN 966 plakalı otomobili ile gelen Gürcistan uyruklu Revaz Lordkipanidze (65), Bulgaristan plakalı CB 7949 TC plakalı otomobilden inen bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Lordkipanidze yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.


Gürcistan vatandaşı Lordkipanidze’yi öldüren şahıs Bulgaristan plakalı otomobile binerek olay yerinden kaçarken, polis ekipleri şahsın yakalanması için çalışma başlattı. Kaçan şahsın şehir dışına çıkabileceğini de değerlendiren polis ekiplerince çevre illerdeki güvenlik güçlerine de haber verildi. Polis ekiplerinin sıra süredeki çalışması sonucu olayı gerçekleştirdikleri belirlenen yabancı uyruklu R.M. ve N.M. isimli şahıslar Samsun’da yakalandı. Yakalanan şahıslar Trabzon’a gönderilirken, şahısların emniyetteki sorgusunun sürdüğü öğrenildi.


Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken, otomobilinde silahlı saldırı sonucu öldürülen Gürcistan uyruklu Revaz Lordkipanidze’nin (65) ‘Rezo Tiflis’ lakaplı çete lideri olduğu ve saldırıyı gerçekleştirenlerin ise saldırı öncesi Bulgaristan'dan Türkiye'ye giriş yaptıkları ortaya çıktı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.